Per Sant Jordi, punts de llibre!

Aquest Sant Jordi, també farem punts de llibre per tal de donar a conèixer la literatura grega, tal com vàrem fer amb L’ase d’or de l’escriptor romà Apuleu. T’hi apuntes? Pot ser fet a mà o amb l’ordinador; ha de ser original. El text elegit ha de ser en grec i traduït, si es vol, a qualsevol llengua moderna. Deixa en comentari l’enllaç digital abans del 4 d’abril de 2014 i, abans de Sant Jordi, pots lliurar a Informàtica 1 (edifici Cristòtol Ferrer de l’institut Premià de Mar) l’original per tal de ser exposat al claustre el dia de la Diada. El punt de llibre més votat serà premiat segons dictamini la comissió de Sant Jordi. De part meva, es lliurarà un exemplar de Poetes gregues antigues.

 photo nyela_small.jpg

Nossis de Lòcrida per Núria Yela

Quant a Margalida Capellà Soler

Professora de clàssiques de l'institut Premià de Mar.
Aquest article s'ha publicat dins de Celebracions, General, Selecció de textos i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 respostes a Per Sant Jordi, punts de llibre!

 1. Ana Mª Falcón Durán diu:

  Xaipete!

  Em sembla una activitat molt original a la qual penso participar. Ja que és un dia en el qual es fomenta la lectura, em sembla que és una activitat molt adequada per a compartir entre tots nosaltres en aquest dia tan especial (que a més, és el meu aniversari :))

 2. Xaipe!

  Em sembla molt bonica aquesta activitat per el dia de Sant Jordi. M’agradaria tenir un punt de llibre d’aquests per el meu llibre!

  Valete!

 3. Marina Cañas diu:

  Xaipete!
  Quina idea mes genial! m’encanten aquestes activitats tan pràctiques, m’agradaria tenir un punt de llibre per utilitzar-lo, jo em proposo voluntària per fer un d’aquests! també crec que és una bona idea ja que aquest dia, es el dia de la lectura i de l’amor!

 4. Mireia Gil Tutusaus diu:

  Em sembla molt bona idea m’agradaria fer-ne un per Sant Jordi, ja que m’agrada molt aquest tipus d’activitats.

 5. Camila Arigón diu:

  Em sembla una idea molt original, jo ja he fet el meu!!

 6. Irina Balart diu:

  Salve!
  Jo vaig fer un punt de llibre sobre una frase molt famosa de Sòcrates, però no em vaig enrecordar de donar-ho el dia de San Jordí. Ja l’he compartit amb la Lida.

 7. Andrea Balart diu:

  Salve!

  Jo he fet un punt de llibre amb una frase de Plató. Tampoc em vaig enrecordar de donar-ho en el dia de Sant Jordi, tot i que si que ho tenia fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *