Destaquem:
A l’Edu3 ens preparem per la revetlla.Els darrers dies del curs per a molts infants són un moment especial de viure les nostres tradicions.
En aquest vídeo us proposem fer una coca de revetlla com les d’antuvi, per llepar-se els dits!
[flv]
[/flv]
La festivitat de Sant Joan és sinònim de revetlla, solstici, fertilitat, rauxa… i coca. “Dolça Catalunya” mostra quins són els ingredients secrets que fan d’aquestes postres el moment insubstituïble del ritual de la nit màgica. La presentadora del programa, Elisabet Carnicé, visita la Confiteria Poy, de Reus, on Albert Poy descobreix els secrets de les seves coques, que porten aroma de matafaluga i coriandre. A l’obrador, elabora una coca tradicional amb fruites i pinyons i una altra de xocolata. Tot seguit, a l’obrador de l’Escola del Gremi de Pastissers de Barcelona, tres dones procedents de Suècia, Irlanda i el Brasil expliquen com se celebra la revetlla als seus països i quins dolços l’acompanyen. Finalment, Jordi Pla dóna consells a les persones amb diabetis perquè puguin gaudir de la coca de revetlla sense cap problema.
Bon profit!
Equip Edu3