El dia de la Poesia

El proper 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia. Fent clic al següent quadre descobrireu el bloc que recull les celebracions arreu del territori catalanoparlant pensades per celebrar, any rere any, aquesta festa de la cultura. Podreu saber quines activitats hi ha pensades prop de casa vostra i com participar-hi.

sense-titol

Les activitats inclouen lectures de poemes de tot tipus en diverses ciutats del país. Hi participien personatges reconeguts com la poeta Marta Pessarrodona i instititucions com el Consorci per la Normalització Lingüística, amb la seva proposta Emociona’t amb la poesia. També compta amb iniciatives audiovisuals com la que ofereix TVC, que estrenarà el mateix dia 21 al canal 33 el documental L’amor dels poetes.

logo Edu3
Equip Edu3.cat

Deixa un comentari