El Portal de la Cultura Catalana

Avui us presentem un nou recurs que trobareu a l’apartat “Recursos Audiovisuals” dins de la pàgina de l’Edu3.cat, es tracta del portal “culturcat”.

Els continguts d’aquest web es presenten en cinc idiomes —català, occità (aranès), castellà, anglès i francès— i estan formats per 500 articles, 180 documents audiovisuals, 2.000 imatges i una selecció d’enllaços a webs externs (documents audiovisuals de TV3 a la Carta,documents digitalitzats del Museu d’Arts Escèniques, articles de Lletra, etc.). Els articles i els audiovisuals són de nova creació i han estat elaborats amb l’assessorament d’especialistes en els diferents temes.

culturcat


Culturcat ofereix una visió global de tots els àmbits de la cultura catalana i en contempla 12: Literatura, Arts visuals, Gastronomia, Arts escèniques, Llengua, Història, Cultura popular, Ciència, Cinema, Pensament, Música i Mitjans de comunicació. El portal s’adreça al públic en general, a la comunitat educativa i a persones interessades en la cultura catalana de dins i fora del país.

A més, el web compta amb un cercador intel·ligent, que mostra el resultat de la cerca conjuntament amb altres possibles informacions d’interès per la seva proximitat temàtica, cronològica, geogràfica o conceptual, així com també el podeu trobar a les xarxes socials a través de Facebook, Twitter i altres blocs culturals.

Entreu a www.culturcat.cat i endinseu-vos en la cultura!


logo Edu3
Equip Edu3.cat

Deixa un comentari