Bon Nadal Edu3.cat

L’equip del portal Edu3.cat us desitja un Bon Nadal i un feliç any 2010


Ilex aquifolium

Us convidem a seguir connectats amb el vostre portal de ràdio i TV educatives per Internet i descobrir nous continguts, moltes sorpreses i novetats

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/rentadora/1097213.rm" width="322" height="288"/]

Nadal és una època de l’any especialment propícia per a la publicitat i per al consum, que serveix per mostrar el pas d’una societat confessional a una de laica. “La rentadora” repassa alguns dels anuncis de televisió més rellevants de l’època nadalenca.

Per Nadal, joguines, torrons, cava o loteria són molt presents a la televisió a través dels anuncis. En aquest capítol es fa memòria i es recorden experiències relacionades amb aquesta època de l’any. Es tracta d’Helena Garcia Melero, Salvador Alsius i Albert Om, periodistes; Lluís Llongueras, perruquer; Marc Parrot, músic; Teresa Gimpera, exmodel i empresària; Santi Santamaria, cuiner; Llucià Ferrer, locutor de ràdio; Jordi Évole, guionista; Víctor Curto, publicitari i professor d’universitat; Lluís Bassat i Leopoldo Pomés, publicitaris; Josep Ferrer, president d’honor de Freixenet; Magda Oranich, advocada; Carlos Chamarro, actor; Verónica Blume, model, i Mario Herreros, publicitari i catedràtic d’universitat.

Pel que fa als anuncis, alguns dels que apareixen en aquest capítol són: Famosa, Loteria de Nadal, Scalextric, Freixenet, Codorníu, Rondel, El Lobo, El Almendro, 1880, La Fama, Suchard, Comansi, Payà, BH, Madelman, Playmobil, Barbie, CinExin, Borràs o Geyper.

2010 bons desitjos

logo.png

Equip Edu3.cat

Deixa un comentari