Edu3,2,1…CERN

El prestigiós CERN, Consell Europeu per a la Recerca Nuclear (CERN, Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire) ha cedit el seu fons audiovisual al portal Edu3.cat per posar a l’abast de la comunitat educativa catalana un material audiovisual de divulagació que és pioner i de gran qualitat.

En rigorosa estrena us oferim aquest curtmetratge de ficció que ens apropa al món del famós físic Albert Einstein i la teoria de la relativitat de la qual n’és el creador.

Elementary, Dear Albert.

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/cern/einstein.rm" width="352" height="288"/]

This short film takes the theory of relativity, one of the most important theories of the 20th century, to every kind of people.

CERN is a high-level international institution for research on physics, based in Geneva (Switzerland). It has produced a number of series of scientific divulgation for all kinds of audience.

***
Aquest curtmetratge apropa a tots els públics la teoria de la relativitat d’Albert Einstein, una de les teories més importants del segle XX.

El Consell Europeu per a la Recerca Nuclear (CERN, Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire) és una institució de recerca internacional en física del més alt nivell.

El prestigiós CERN, centre de recerca nuclear de Ginebra (Suïssa) ha produït sèries de divulgació científica a l’abast.

Des de l’Edu3.cat us desitgem un bon viatge en el temps i l’espai,

+info Enllaç al CERN

Deixa un comentari