Les “Històries d’òpera” de Catalunya Ràdio, ara també a l’Edu3.cat

“Històries d’òpera” ens apropa al món del bel canto amb sensibilitat i rigor, des dels fets més anecdòtics a les claus de la carrera professional dels grans intèrprets: Jaume Aragall, Montserrat Caballé, Maria Callas, Josep Carreras, Victòria dels Àngels o Luciano Pavarotti són alguns dels protagonistes de la producció.

Històries d'òpera Download link

“Històries d’òpera” és una emissió d’una hora de durada, durant la qual els seus dos presentadors, Marcel Gorgori i Roger Alier, comenten a manera de tertúlia distesa i amistosa, cinc grans moments de la història de l’òpera.

Cadascun d’aquests moments té les característiques estètiques, ideològiques i musicals representatives dels cinc grans corrents artístics que, a grans trets, es poden distingir en la història d’aquest gènere musical que, l’any passat, va complir 400 anys.

Per conèixer més dades podeu adreçar-vos al web del programa:

Catalunya Ràdio

 

Deixa un comentari