La noia del temps

Eva Piquer. La noia del temps. Editorial Cruïlla

A l’Iris, una noia de tretze anys, li toca fer les prediccions meteorològiques en un telenotícies de l’escola. Com per art de màgia, les seves previsions sempre es compleixen. En pocs dies, l’Iris aprèn per què el cel és blau, què és una calamarsada o què passa quan plouen granotes. Tambéw aprèn que la visa no és sempre com voldríem, que fer-se gran porta maldecaps i que l’amor pot tenir gust de xocolata desfeta. I, sobretot, descobreix que no plou mai al gust de tothom. Es tracta d’una novel·la realista amb trets fantàstics

18 thoughts on “La noia del temps

 1. elia

  Aquest estiu m’he llegit aquest llibre. M’agradat molt penso que l’autora d’aquest llibre té molta veritat que fer-se gran porta mal de caps. Jo ho recuma-no. És un bon llibre

 2. Joan Marc

  És possible que aquest llibre estigui descatalogat, la veritat és que ho desconec. El millor és sempre tirar de biblioteques. Segur que hi ha alguna biblioteca de la Diputació a prop de casa teva.
  En el cercador que t’indico, pots trobar qualsevol llibre i saber quines biblioteques el tenen. A més a més, si a la teva no hi és, crec que pots demanar que te’l portin…

  Que tinguis sort

  http://gw24-vtls.diba.cat/vtls/catalan/

 3. sabrina

  jo lleijeixo aket llibre al institut faig 2n de la eso i a mi magrada molt penso ser de gran uan noia del temps hahahahahaha a mi magrada aquell llibre fins i tot li lleijeixo a la meva germana petita

 4. sabrina

  a mi magrada molt la noia….. mencanta faig 2n d eso i a cla sse lleigimm 3capitols cada dia de catala fins i tot li lleijeixo a la mawa germeneta petitona.

 5. alex martinez

  auest llibre es el pitjor llibre de la historia feia 20 anys que no llegia un llibre tan dolent. No so recumano a cap huma de la terra ni del univers .

 6. Aina comoler

  Hola, em dic Aina Colomer Sanz i tinc 13 anys. Vaig a 2n ESO i la meva Millor amiga m’ha regalat aquest llibre, he llegit les 20 primeres pàgines però no m’agrada gens, nose com dir-li.

 7. NO importa! ;)

  Segueix llegint el llibre Aina que després t’agradarà! 😉 A mi m’ha passat el mateix! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *