Category Archives: Escola

Sessió final de Filosofia amb pares i mares

Ahir divendres a la tarda, vam fer una sessió de Filosofia per tancar el treball fet amb els Projecte PIMI de Filosofia 3/18. Era una sessió amb l’assistència de pares i mares que van veure i escoltar com el diàleg, la cooperació i l’intercanvi d’idees és possible. El diàleg va girar a l’entorn de les idees, de les bones i males idees i de la manera sobre com podem fer ressaltar les bones idees en front de les no tant bones. Ha estat una tarda fantàstica que feta l’avaluació analògica vam valorar molt positivament. Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible.

Premi Baldiri Reixac pel treball sobre Sant Salvador de les Espases

IMG_4238Avui diumenge dia 7 de juny ens han lliurat el Premi Baldiri Reixac pel nostre treball sobre Sant Salvador de les Espases. El treball realitzat com a projecte durant el curs 13-14 consistia en un pòster informatiu que es va lliurar als Amics de Sant Salvador de les Espases per tal que servís de plafó informatiu als visitants de l’ermita. L’enhorabona.

 

Sopar final de curs…

Avui al vespre farem el sopar de final de curs, tot seguit farem algunes activitats per després del sopar com per exemple, les nenes s’han preparat un ball que durant el curs de 6è l’han preparat i altres activitats. Després del ball diferents grups faran coses per divertir el públic, per exemple alguns nens de la classe s’han preparat uns acudits, uns trucs de màgia i moltes coses més.
Aquella nit soparem una paella boníssima que la prepararà l’Ester Cucurella Manjón de segon plat hi haurà unes botifarres que l’any passat no en van sobrar ni una, que es faran a la barbacoa i quan acabi tot el sopar les nenes de la classe s’han preparat un altre ball per donar el sopar de curs finalitzat.

El pòster de Sant Salvador declarat bona pràctica educativa.

BaldiriLa Fundació Lluís Carulla, que fa possible els Premis Baldiri Reixac, ha seleccionat el treball de Sant Salvador de les Espases com a model de bona pràctica educativa. L’enhorabona.

Podeu veure-ho al següent enllaç.

Guanyem el Premi Baldiri Reixac 2015…!

15598_1584189551838371_8427778046850305746_nEns fa molta il·lusió fer-vos saber que els nois i noies de la classe de sisè, Classe del Vampir, hem estat guardonats amb el Premi Baldiri Reixac 2015 en la categoria d’alumnes.

El treball presentat al premi era un pòster informatiu elaborat per a ser exposat a l’ermita de Sant Salvador de les Espases. El treball constava d’un índex cronològic, d’una recreació de la “Llegenda de les Espases de foc” i diverses informacions històriques d’aquest indret esparreguerí.

Els Premis Baidiri Reixac es lliuraran al Casal de l’Espluga de Francolí el matí del diumenge 7 de juny.

La fotografia que acompanya aquesta notícia, correspon a la sortida que pares, mares, nois i noies vam fer a l’ermita de Sant Salvador el juny passat per a lliurar el pòster que ara ha resultat premiat.
L’enhorabona…!

Comentaris a les xarxes…

coment

Felicitacions per correu electrònic:

Enhorabonaaaaaaaaaaaa Patrici!!!!!!!! Sense tu, aquests meravellosos nens no ho haguessin aconseguit!!! Bravoooo

Ester Cucurella

 Felicitats per a tots !!!!!!!!! Salut

Pere Boladeras

MOLTES FECILITATS

Francesc Alemany

Hola Patrici !!! FELICITATS per aquest Premi, enhorabona pel gran treball que heu realitzat de Sant Salvador de les Espases. Gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres.

Núria José

Hola Patrici;

Genial estem molt contents, el Ferran ens u dit tant arribat a casa i ell també esta molt content, segur que vindrem a l’Espluga de Francolí.

Salutacions. Loli mare d’en Ferran

Moltes felicitats als nois i noies de la classe i a tu Patrici! Un bon reconeixement a la motivació i la feina ben feta!Gràcies, Montse Farràs

Enhorabona!!!! Gràcies Patrici.  Us ho mereixeu per la bona feina feta.

Sònia Maiquez

Hola Patrici, bon dia!

Moltes felicitats per aquest premi tan merescut!!! Felicita també als nois i noies de part nostra.
I moltes gràcies per aquesta valoració sempre tan positiva que fas de la nostra feina!!!
També et volem fer saber que hem incorporat l’escrit de l’Espinàs, que tu ens vas passar, a l’activitat d’orientació. Moltes gràcies per aquesta genial aportació!!!

Una abraçada molt gran a tots i totes!!
Neus Bardina
CdA Valls d’Àneu

 

Ens visiten alumnes de la Facultat de Filosofia de la UdG

Dimecres dia 13 de maig han vingut alumnes de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Girona, acompanyats de la seva professora la Dra. Carla Carreras. Han assistit a diversos diàlegs filosòfica a les diverses Etapes de l’Escola El Puig. El seu treball a l’Escola l’aprofitaran a la Facultat per a fer una anàlisi i una reflexió del diàleg filosòfic a l’Escola.

A la Classe del Vampir el diàleg va girar a l’entorn de les preguntes a partir d’una idea ressaltada per en Quico que deia:

Quico.- La idea que la PIMI té clar sobre el fet que la seva germana és del tipus de persones que ni tant sols es planteja preguntes.

Sobre les persones que poden viure sense formular-se preguntes o les persones que constantment se’n fan vam anar descabdellant un munt d’idees. Vam valorar molt positivament la sessió filosòfica.