Sopar final de curs…

Avui al vespre farem el sopar de final de curs, tot seguit farem algunes activitats per després del sopar com per exemple, les nenes s’han preparat un ball que durant el curs de 6è l’han preparat i altres activitats. Després del ball diferents grups faran coses per divertir el públic, per exemple alguns nens de la classe s’han preparat uns acudits, uns trucs de màgia i moltes coses més.
Aquella nit soparem una paella boníssima que la prepararà l’Ester Cucurella Manjón de segon plat hi haurà unes botifarres que l’any passat no en van sobrar ni una, que es faran a la barbacoa i quan acabi tot el sopar les nenes de la classe s’han preparat un altre ball per donar el sopar de curs finalitzat.

2 thoughts on “Sopar final de curs…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà