Gràcies Rosaura…

La Rosaura Sierra ens ha dit fins arreveure. Ella ha finalitzat la seva vida professional a l’Escola. Entre tots i totes li hem donat alguns regals i li hem mostrat el nostre respecte, la nostra estimació i el nostre reconeixement. Moltes gràcies Rosaura.

Presentació del llibre “De Tàpies” a la Fundació Tàpies

Ahir dimecres dia 5 de juny es va fer la presentació del llibre Llampec “De Tàpies” a la Fundació Tàpies de Barcelona. A l’Acte hi van assistir pares, mares, Mestres i alumnes. La Montse Fusalba va explicar com s’havia fet possible el projecte d’aquest any. Va explicar detalladament tots els treballs realitzats a l’Escola. Després d’això l’Eulàlia Bosch va explicar a tothom la importància del treball que l’Escola havia realitzat i com n’és d’important que un Centre Educatiu vulgui presentar als nois i noies artistes contemporanis que són els que tenen les claus per entendre l’actualitat. En Pere en representació dels alumnes de l’Escola també va participar de la presentació.
Va ser un acte molt entranyable i cordial.

L’Escola Premi Ensenyament 2013 Fundació Cercle d’Economia

Estem molt contents de fer-vos saber que l’Escola El Puig és Premi Ensenyament 2013 de la Fundació Cercle d’Economia. Aquesta era la nota de premsa que apareixia ahir explicant la notícia:

“…El segon premi ha estat per a l’Escola Cooperativa El Puig d’Esparreguera, que funciona des del 1970. Els excel·lents resultats acadèmics dels seus alumnes i la seva aposta per una educació de qualitat els han valgut els 15.000 euros del premi. La consellera d’Enseyament, Irene Rigau, ha recordat la importància de l’educació integral….” Font. Agència Catalana de Notícies 6/5/13

La Carme Ruscalleda ens visita…

El dia 23 de febrer la Carme Ruscalleda va venir a l’Escola i va respondre  les nostres preguntes.

Encara avui ressonen les paraules de la Carme que va expressar amb una gran força i convicció. Després de la seva visita aquest és el missatge que la Carme ha fet arribar a l’Escola. Podem estar-ne molt contents i contentes. És un honor que les persones que ens visitin ens vegin així . Segur que som així.

Des de Sant Pol, no ens en podem estar de felicitar-vos per la tasca docent que desenvolupeu.

Tan el meu home con jo mateixa, vàrem quedar admirats de la il·lusió que despreneu els mestres i les mestres i naturalment els vostres alumes ordenats, receptius i atents a la nostra visita. Una abraçada plena d’admiració des de Sant Pol de Mar.

Carme i Toni

Reproduïm també les respostes que la Carme ha fet arribar a la nina després que aquesta el dia de la conferencia li donés unes galetes fetes per ella.

Molt admirada i estimada Nina!

Les galetes són molt boniques i molt bones!!!!!!

Moltes gràcies des de Sant Pol de Mar.

Carme

La Nina li deia…

Hola Carme, sóc la Nina.

M’alegro que t’hagin agradat les meves galetes, les ha provat algú més?

Espero algun dia poder venir al teu restaurant i provar el vostre menú degustació.

Una abraçada i moltes gràcies per haver vingut a la nostra escola.

NINA

La Carme responia…

Sí Nina!

Ahir a la tarda les vàrem berenar amb la meva filla i la meva néta de 5 anys!

A totes ens varen agradar molt!

Una abraçada, guapa!

Carme

?

Judith, Núria, Rosa…25 anys a l’Escola!

La Judith Sardà, la Núria Aregall i lsa Rosa Canals fa 25 anys que treballen a l’Escola. De paret de pares i mares se’ls ha fet un regal i també de part de nens i nenes i mestres. Per molts anys i moltes gràcies.

Si les voleu felicitar podeu esciure’ls un missatge a…

juditsarda@escolaelpuig.cat
nuriaaregall@escolaelpuig.cat
rosacanals@escolaelpuig.cat

Polseres vermelles…

La Júlia, la Meritxell, l’Adrià, la Marta, el Jordi i la Núria són un grup d’amics de Primer d’ESO, Promoció Edmund Hillary, que han muntat la seva pròpia colla inspirant-se en la sèrie “Polseres vermelles” . Van enviar una fotografia a l’INFOK de TV3 i els han fet un reportatge que podeu veure en aquest enllaç.

També podeu anar al seu bloc i fer-los algun comentari. Estaran molt contents. Cliqueu aquí.

L’Escola aconsegueix el Premi Catalunya d’Educació


A l’Escola estem d’enhorabona . Se’ns ha concedit el Premi Catalunya d’Educació. Els Premis Catalunya d’Educació s’atorguen des de l’any 2002 com a reconeixement social a mestres, professores i professors, centres educatius i institucions que han contribuït a impulsar l’escola catalana.

Moltes gràcies doncs a pares, mares nois i noies, mestres, personal de l’Escola. Gràcies també a Òmnium Cultural, Institut per a la Recerca de la Filosofia, Amics de Miquel Martí i Pol, AEC…que han avalat amb el seu criteri la vàlua de la nostra escola.

L’acte es podrà seguir per Internet a través del web Departament d’Educació www.gencat.cat/educacio.

Bon estiu

Benvolguts nois i noies, benvolguts pares i mares, benvolguts i benvolgudes lectors i lectores d’aquest bloc: Bon estiu.

Començàvem el curs de Sisè amb una gran frase d’Albert Einstein, recordeu?:

“No considereu mai l’estudi com una obligació sinó com una oportunitat per a entrar en el meravellós món del saber”

Albert Einstein

Ara que el repòs ens fa veure en perspectiva tot allò que hem viscut junts, ara que els dies tenen aquesta llum tant clara , ara que les llargues hores en companyia dels sers estimats se’ns fan entranyables, és hora de donar-vos les gràcies. Gràcies a vosaltres nois i noies, gràcies als vostres pares i mares que tant us estimen, gràcies als mestres que heu tingut anteriorment…gràcies per haver-nos permès acompanyar-vos a entrar en el meravellós món del saber.

Només em resta dir-vos, generació del 98… fins ben aviat. Us desitjo el millor a tots i totes. Sabeu que sempre podreu comptar amb mi i que sempre us portaré al cor.

Patrici

Juliol del 2010