Category Archives: Projectes

El pòster de Sant Salvador declarat bona pràctica educativa.

BaldiriLa Fundació Lluís Carulla, que fa possible els Premis Baldiri Reixac, ha seleccionat el treball de Sant Salvador de les Espases com a model de bona pràctica educativa. L’enhorabona.

Podeu veure-ho al següent enllaç.

Guanyem el Premi Baldiri Reixac 2015…!

15598_1584189551838371_8427778046850305746_nEns fa molta il·lusió fer-vos saber que els nois i noies de la classe de sisè, Classe del Vampir, hem estat guardonats amb el Premi Baldiri Reixac 2015 en la categoria d’alumnes.

El treball presentat al premi era un pòster informatiu elaborat per a ser exposat a l’ermita de Sant Salvador de les Espases. El treball constava d’un índex cronològic, d’una recreació de la “Llegenda de les Espases de foc” i diverses informacions històriques d’aquest indret esparreguerí.

Els Premis Baidiri Reixac es lliuraran al Casal de l’Espluga de Francolí el matí del diumenge 7 de juny.

La fotografia que acompanya aquesta notícia, correspon a la sortida que pares, mares, nois i noies vam fer a l’ermita de Sant Salvador el juny passat per a lliurar el pòster que ara ha resultat premiat.
L’enhorabona…!

Comentaris a les xarxes…

coment

Felicitacions per correu electrònic:

Enhorabonaaaaaaaaaaaa Patrici!!!!!!!! Sense tu, aquests meravellosos nens no ho haguessin aconseguit!!! Bravoooo

Ester Cucurella

 Felicitats per a tots !!!!!!!!! Salut

Pere Boladeras

MOLTES FECILITATS

Francesc Alemany

Hola Patrici !!! FELICITATS per aquest Premi, enhorabona pel gran treball que heu realitzat de Sant Salvador de les Espases. Gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres.

Núria José

Hola Patrici;

Genial estem molt contents, el Ferran ens u dit tant arribat a casa i ell també esta molt content, segur que vindrem a l’Espluga de Francolí.

Salutacions. Loli mare d’en Ferran

Moltes felicitats als nois i noies de la classe i a tu Patrici! Un bon reconeixement a la motivació i la feina ben feta!Gràcies, Montse Farràs

Enhorabona!!!! Gràcies Patrici.  Us ho mereixeu per la bona feina feta.

Sònia Maiquez

Hola Patrici, bon dia!

Moltes felicitats per aquest premi tan merescut!!! Felicita també als nois i noies de part nostra.
I moltes gràcies per aquesta valoració sempre tan positiva que fas de la nostra feina!!!
També et volem fer saber que hem incorporat l’escrit de l’Espinàs, que tu ens vas passar, a l’activitat d’orientació. Moltes gràcies per aquesta genial aportació!!!

Una abraçada molt gran a tots i totes!!
Neus Bardina
CdA Valls d’Àneu

 

Hem fet possible un Planetari a l’Escola

Durant moltes setmanes hem estat preparant el planetari que ara podem gaudir tots els components de l’Escola. Gràcies a la Montserrat Parellada i a en Carles Schnabel ha estat possible realitzar sessions de planetari malgrat la complexitat del tema i la multitud de factors que intervenen en el domini d’una explicació d’astronomia. Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible el treball ben fet i acurat. Gràcies també a l’Esteve Valls a en Manel Roca i a en Venanci Puig pel seu fantàstic treball. Des d’aquest mes d’abril l’Escola disposa d’un planetari analògic que permetrà treballar a moltes promocions de nois i noies. Les imatges espectaculars parlen per elles mateixes de les descobertes que hem fet.