Category Archives: Llengua Anglesa

Teatre en Llengua Anglesa

El dimecres 18 de febrer, una companyia de teatre anglesa ens ha vingut a representar una obra de teatre per als nois i noies de Primària i de Secundària. L’han fet a l’auditori del nou edifici.
L’obra representada per Primària es deia “Home truths” i la de Secundària “What if?” Aquest espectacle el porta a terme la companyia The English Theater Company. En ambdues etapes educatives l’assistència a la representació implica un treball previ a les classes i un treball posterior per a fer possible un millor aprofitament de l’acte.
Els actors i actrius de la companyia, han fet saber a l’equip de mestres que estan molt impressionats i agraïts pel respecte que han sentit per part dels nens i nenes de l’Escola que han seguit atentament la seva representació i els seus diàlegs. Tots els cursos que hi hem assistit hem pogut gaudir del nou auditori que ens ha permès escoltar i atendre l’espectacle amb molta comoditat.

Intercanvi amb una escola de Riga, Letònia

Rescoila de RigaAmb l’ajut de la Carol, professora de Llengua Anglesa, els nois i noies de la Classe del Vampir de Sisè de Primària  estem fent un intercanvi amb una escola de Letònia, en concret de la ciutat de Riga. L’intercanvi el fem en Llengua Anglesa de tal manera que ens permet practicar missatges escrits en aquesta llengua amb els nostres nois i noies corresponents.  Us deixem un enllaç a l’escola…Rigas Zolitudes Gimnazija

Welcome Emily…!

10645332_1490418144548846_8795975872367126483_nHa arribat a Esparreguera l’Emily. Ella prové d’Anglaterra i farà d’auxiliar de conversa en Llengua Anglesa a les classes d’Educació Primària durant aquest curs. Estarà a Esparreguera acollida per tres famílies de l’Escola El Puig. Moltes gràcies Emily i benvinguda. Moltes gràcies famílies acollidores per rebre i tenir cura a casa vostra de l’Emily.

Thank you Emily and welcome to Esparreguera.