Category Archives: Festes tradicionals

Sopar final de curs…

Avui al vespre farem el sopar de final de curs, tot seguit farem algunes activitats per després del sopar com per exemple, les nenes s’han preparat un ball que durant el curs de 6è l’han preparat i altres activitats. Després del ball diferents grups faran coses per divertir el públic, per exemple alguns nens de la classe s’han preparat uns acudits, uns trucs de màgia i moltes coses més.
Aquella nit soparem una paella boníssima que la prepararà l’Ester Cucurella Manjón de segon plat hi haurà unes botifarres que l’any passat no en van sobrar ni una, que es faran a la barbacoa i quan acabi tot el sopar les nenes de la classe s’han preparat un altre ball per donar el sopar de curs finalitzat.

Celebrem Sant Jordi

El dia de Sant Jordi vam fer un tomb pel centre de la vila d’Esparreguera per a celebrar la Diada del llibre i la Rosa com cal. Ens va agradar veure les paradetes de flors i de llibres. Els carrers estaven plens de persones que somrients compraven i miraven mentre un aire càlid ens recordava la sort que tenim per poder celebrar aquesta festa de Sant Jordi.

Celebrem el Dia Internacional del nombre PI

IMG_3411Avui dia 17 de març hem celebrat el Dia Internacional del nombre Pi. Per celebrar-ho hem fet un bon vermut amb esferes, cercles, circumferències. Mai a la història la matemàtica havia estat tant suculenta. L’Edurne també ens ha portat uns pastissos amb el símbol del nombre Pi. Moltes gràcies a tots i totes. Posem la fotografia aquí perquè sabem que moltes persones no s’ho creuen . Felicitat matemàtica.

Festa de l’Hivern 2014

Un any més l’Escola El Puig va acollir a nens, nenes, nois noies, pares i mares, familiars , amics …per celebrar tots junts la Festa de l’Hivern. Va ser una tarda fantàstica plena de cordialitat, sorpreses, afecte. Moltes gràcies per haver vingut.
L’Escola us va exposar el projecte del curs dedicat a l’ignot, el misteri, les preguntes…Sabem també que us va agradar el magnífic calendari d’Educació d’Infantil on nens i nenes fan goig de veure…
Volem dir-vos també que les campanyes solidàries en les quals participa l’Escola han anat també molt bé. Entre tots hem recaptat 498’65€ per a la Marató de TV3 d’enguany dedicada a les malalties del cor. Es van vendre també les 120 gorres dels Xuklis de l’associació AFANOC. També es van vendre tots els calendaris de l’Hospital Sant Joan de Déu. De nou moltes gràcies…!De totes aquestes causes deixarem a la secretaria de l’Escola els corresponents justificants d’ingrés a les entitats bancàries per si algú vol comprovar-ne l’ingrés efectiu.
Us desitgem uns molt Bones Festes…!