Category Archives: Llenguatge Matemàtic

Celebrem el Dia Internacional del nombre PI

IMG_3411Avui dia 17 de març hem celebrat el Dia Internacional del nombre Pi. Per celebrar-ho hem fet un bon vermut amb esferes, cercles, circumferències. Mai a la història la matemàtica havia estat tant suculenta. L’Edurne també ens ha portat uns pastissos amb el símbol del nombre Pi. Moltes gràcies a tots i totes. Posem la fotografia aquí perquè sabem que moltes persones no s’ho creuen . Felicitat matemàtica.

Balances…

Aquesta setmana ha estat intensa pel què fa a les matemàtiques. Vam començar-la amb la balança de precisió que els pares de l’Èric ens van portar i regalar per a la classe. Vam muntar-la, observar-la i vam veure’n el funcionament. Tot seguit vam entrar en acció per psar objectes que no passen de 350g. Vam practicar molt i molt la mesura precisa i l’escriptura amb nombres decimals i complexos. El divendres en Martí va portar també una balança de platets i vam seguir practicant.

Hem celebrat el Dia Internacional del Nombre Pi

IMG_8814 [640x480]Avui hem celebrat a classe el Dia Internacional del nombre Pi. Per fer-ho hem fet un vermut amb esferes, circumferències, quadrilàters, triangles, tangents, diagonals, radis, arcs…Hem posat música també i hem ballat gràcies al nostre treball  amb aquest nombre.