Category Archives: Música

Conferència sobre el Gospel…

IMG_9346 [640x480]La Carla ens va fer una treballada conferència sobre el Gospel. Ella va explicar-nos els orígens d’aquest cant i com és que ha arribat amb tanta força fins els nostres dies. Va acompanyar tota la conferència amb la música de la cançó “Oh Happy day” i amb diversos vídeos d’actuacions de grups de Gospel com els Messengers…Al final de la seva conferència  ella i les seves companyes van interpretar tres cançons de Gospel fent-nos participar a tots i totes…Moltes gràcies Carla.

Visita a la Fundació Pau Casals…

Ahir dimarts 11 de març vam visitar la Fundació Pau Casals a Sant Salvador, Comarruga, molt a prop del Vendrell. Vam fer una primera estada a la platja al davant de l’edifici de la Fundació pintant el blau del mar que vèiem…Va ser molt relaxant i bonic. Després vam entrar a la Fundació i ens van explicar molts detalls de la vida i l’obra de Pau Casals. Va ser molt,molt interessant.

La Carla ens explica com interpreta el violoncel…

Dilluns passat la nostra companya Carla ens va explicar com interpreta música amb el seu violoncel. Va mostrar-nos les parts de l’instrument i ens va interpretar algunes composicions. El fet que la Carla hagi portat el seu violoncel s’emmarca en el fet que aquest any dedeiquem el projecte d’Escola a Pau Casals.Moltes gràcies Carla…!