Category Archives: Jordi Alcaraz

Missatge de Jordi Alcaraz…

10995929_842588025800420_4398390030879644513_nNotícies d’en Jordi Alcaraz…ens diu això al seu compte de Facebook…

Jordi Alcaraz

Des del primer moment que vem xerrar amb la clase del Bruixot de l’Escola El Puig d’Esparreguera amb va unir un vincle especial amb aquest nois i noies plens de creativitat i talent.
He rebut un e-mail que m’ha fet molta il.lusió i volia compartir.
Han fet una nova biblioteca i ademes han inclòs un obra meva.
Moltes gràcies a tots! Sou admirables. Quina il.lusió em fa tenir notícies vostres i veure la imatge a la biblioteca de l’escola. Us admiro molt!! Jo també us segueixo a les xarxes i vaig llegir els haikus que vàreu fer a partir de les obres d’en Brossa… Aquest nois i noies m’emocionen… Felicitats per tot el que esteu fent…es excepcional…!! Gràcies per voler compartir amb mi el talent que teniu tots plegats…gracies!!

Una abraçada

Fins sempre Jordi

Dialegs muts amb Joan Brossa

A classe vam compartir la inauguració de l’exposició Dialegs muts amb Joan Brossa. Aquesta exposició compta amb obres de Jordi Alcaraz amb qui vam intercanviar afecte, coneixença i treball durant el curs passat. Us recomanem vistar aquest diàleg mut que ens diu un munt de coses.
10609661_608708469240605_2899026047356582523_n

Jordi Alcaraz “para4gatos”

Com bé sabeu, un dels treballs que hem realitzat a l’entorn de Pau Casals es titula Un compromís per a un món feliç . Aquest treball volia ser una col·lecció d’imatges que fessin pensar als observador sobre compromisos que nois i noies creien importants per a les seves vides  seguint l’exemple  de Pau Casals. Per fer aquesta col·lecció d’imatges vam conèixer a través de la Fundació Joan Brossa a l’artista i comunicador  barceloní Jordi Alcaraz. Ell realitza imatges que volen ser poemes visuals i que exposa a les xarxes socials.  A l’àlbum del segon trimestre recollíem l’entrevista que li vam fer mitjançant videoconferència. En Jordi sempre va estar disposat a seguir el nostre procés de treball mentre nois i noies anaven fent fotografies. Al final li vam adreçar el treball finalitzat i el llibre dedicat a Pau Casals. Aquesta setmana passada ell ens ha fet arribar a classe una de les seves obres originals, signada i numerada. A Classe vam estar molt contents ja que és una obra preciosa.

Música y letra van de la mano” Jordi Alcaraz  (100cm x 40cm paper fotogràfic)