Category Archives: La Marató de TV3

Carta de la Matató de TV3 als nois i noies de la Classe del Bruixot.

Diploma Marató2013Benvolguts amics,

Em plau fer-vos arribar el diploma acreditatiu de la vostra col·laboració en la darrera Marató de TV3, dedicada a les malalties neurodegeneratives,

Es tracta d’un diploma digital que també podeu enviar personalitzat a aquelles entitats que us hagin ajudat a organitzar l’activitat.

La vostra aportació ha estat molt valuosa per a la recaptació de fons destinats a projectes d’investigació biomèdica d’excel·lència.

El programa del 15 de desembre va acabar amb un marcador de 9.550.109 €, una xifra provisional que s’incrementarà amb els donatius que arribin fins el 31 de març, quan es tanqui definitivament aquesta 22a edició.

La Marató s’ha consolidat un any més com un projecte solidari a tot Catalunya, gràcies a la participació tant individual com col·lectiva d’associacions, institucions i empreses.

Un projectes de tots.

Us agraeixo, un cop més, la vostra col·laboració i aprofito l’oportunitat per saludar-vos molt cordialment,

Lluís Bernabé

Director

 

 

Fem l’ingrés bancari de la Marató de TV3 2013 a l’oficina de la Caixa

IMG_7689 [640x480]El passat dimarts 17 de desembre vam anar tots junts a l’Oficina de la Caixa a fer l’ingrés dels 670’13€ que vam recollir per la Marató 2013 dedicada a les malalties neurodegeneratives. El rebut està disponible a la secretaria de l’Escola per si alguna persona el vol comprovar.

Hem trucat per La Marató 2013…


Després de la Festa a l’Escola ens hem posat tots junts a comptar quants diners hem recollit per la Marató de TV3 d’aquest any. Entre tots i totes hem recollit….670’13€ Moltes gràcies a totes les persones que han participat fent un donatiu. Durant la setmana que ve anirem a “La Caixa” a fer l’ingrés. El rebut que ens donin estarà disponible a secretaria.

Comencem a preparar la Marató de TV3…

Ahir dimecres va arribar a l’Escola un paquet amb els cartells, tríptics i adhesius  informatius de la Marató de TV3 d’aquest any dedicada a les malalties neurodegeneratives. La nostra Classe s’encarregarà de fer saber a les altres classes de l’Escola de què tracta la Marató i recollirem diners dels estalvis de nois i noies. Alguns pares i mares també col·laboren amb la Marató portant diners a la guardiola que tenim a classe. Tenim temps fins el dia 15 de desembre per a recollir com més diners millor per poder fer possible investigacions científiques que ajudin a curar o prevenir aquestes malalties. L’activitat consta com a activitat popular al lloc web de “La Marató de TV3”. Si cliqueu l’enllaç anterior veureu el nom de la nostra classe al llistat de pobles del Baix Llobregat que participen a la Marató. Ens heu trobat? Voleu col·laborar…?

Participarem a La Marató 2013 de TV3

La setmana passada a classe vam decidir organitzar la prticipació de La Marató de TV3 de l’Escola. La Classe del Bruixot organitzarem la divulgació d’aquesta edició a la resta de classes de l’Escola.

“…La Marató de TV3 es farà el 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives. La 22a edició de La Marató de TV3 desplegarà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca neurodegenerativa. Aquest grup de malalties ja van ser objecte de les edicions del 1996 i 2005 de La Marató.

Les malalties neurodegeneratives són patologies cròniques i progressives del sistema nerviós central ocasionades per la pèrdua continuada de neurones del cervell i de la medul•la espinal. La pèrdua de neurones ve motivada per factors mediambientals, mutacions genètiques o per la degeneració neuronal conseqüència de l’envelliment, entre altres factors desencadenants…”