Category Archives: Lloc

Estrenem la nova Biblioteca…

La nova Biblioteca de l’edifici de Secundària ja fa la seva funció. A part de nosaltres, diversos grups ja gaudeixen de l’espai, dels llibres, del silenci i de la llum per a realitzar un dels objectius que des de sempre ha acompanyat el Projecte de l’Escola El Puig. L’objectiu de fer bons lectors que llegeixin per plaer esdevé més fàcil en aquest lloc preciós.

Excursió al camí de les salmorres, la Puda i Can Tobella…

IMG_7419 [640x480]Avui diumenge 24 de novembre pares i mares i noies i nois hem anat al camí de les salmorres que comença a l’estació de l’Aeri de Montserrat. Un cop ens hem trobat tots i totes hem començat a caminar pel bonic camí que segueix el marge esquerre del riu Llobregat. Mentre caminàvem anàvem explicant coses de la història i la natura d’aquell lloc tant bonic d’Esparreguera. Hem arribat fins a l’entrada del balneari de la Puda on ens hem fet una fotografia tots junts. Deixem aquí un enllaç al Blog on hi ha moltes fotografies del balneari.
Enllaç 1

Enllaç 2

De retorn hem anat a la masia de Can Tobella on hem dinat tots junts. Quina excursió més interessant…! Moltes gràcies a les mares i pares que l’han fet possible.