Category Archives: General

Som Promoció Stephen Hawking

1930534_1671230043134321_3726387155345418369_n12715770_1671230049800987_1798922744160962096_nEl dijous dia 18 de febrer els nois i noies de primer d’ESO han efectuat l’acte de “bateig” de la seva Promoció. El nom que acompanyarà a aquest extraordinari grup de nois i noies al llarg de la seva estada a l’Escola és el de Promoció Stephen Hawking. L’acte ha estat molt meditat i treballat per tal que el nom representés la idiosincràsia del grup. Després d’una presentació dels tutors del grup i de la directora de l’Escola un bon ressopó ha posat punt i final a l’acte. L’enhorabona Promoció Stephen Hawking sens dubte fareu honor al nom que des d’avui porteu.

L’Alcalde d’Esparreguera ens respon.

Benvolguts, benvolgudes,

Moltes felicitats per la bona feina feta! I moltes gràcies per posar-vos en contacte amb mi.

Estic a la vostra disposició pel que us pugui ajudar des de l’Ajuntament. Aprofito per desitjar-vos a totes i tots un molt bon estiu i un bon inici de la Secundària al setembre.

Ben cordialment,
——————————————
Eduard Rivas Mateo
Alcalde d’Esparreguera
Ajuntament d’Esparreguera
Plaça de l’Ajuntament, 1
08292 Esparreguera
Tel : 93 777 10 00
Fax : 93 777 59 04
<mailto:rivasme@esparreguera.cat>
<http://www.esparreguera.cat>

Finalitza el curs 14-15

Divendres dia 19 de juny, els nens i nenes de totes les etapes de l’Escola ens vam trobar al nou auditori per celebrar com cal la finalització del curs 2014-15. L’espai va acollir per primera vegada a tots els alumnes i els seus mestres. Amb molta comoditat, vam ocupar la sala gran i les grades del pati i vam poder compartir ambdós espais gràcies a l’obertura mòbil que permet connectar-los per a esdeveniments com aquest.
L’acte va començar amb la benvinguda que van fer els nens i nenes de l’Arc de Sant Martí als seus companys de la classe de la Lluna i que l’any que ve faran Primària. Per rebre’ls com cal els van pintar uns colors de l’arc de Sant Martí i els van cantar una cançó. Una mica més tard van ser els nois i noies de la Promoció M. Gandhi els que van acollis als nois i noies de sisè i que han deixat de ser Vampirs. Per donar-los la benvinguda també els van cantar una cançó i els van donar una fotografia de la sortida que havíem fet conjuntament a Barcelona. L’acte va continuar amb un reconeixement a l’Emily Snelson que ens ha acompanyat durant aquest curs. Va rebre un gran aplaudiment i la demostració de l’estimació que ha desvetllat entre els nens i nenes amb qui ha compartit molt més que la llengua anglesa.
Tot seguit els nois i noies de la Promoció Neil Armstrong van fer uns petits regals als nois i noies de la Promoció Aina Durandeau Orús que deixen l’Escola aquest any.
Aquests nois i noies van adreçar un discurs d’agraïment a l’Escola que els ha acollit ds de la Classe dels Cargols i va lliurar un present als seus mestres d’Educació Secundària.
La festa va acabar al pati de l’Escola on vam poder assaborir una deliciosa coca de Sant Joan. Molt bon estiu a tots i totes.

Moltes gràcies Emily

IMG_4585L’Emily Snelson ha estat a l’Escola fent d’assistent de conversa en llengua anglesa durant tot el curs escolar. Els nens i nenes de Primària han pogut gaudir i aprofitar les converses en llengua anglesa que l’Emily els ha plantejat. L’Emily ha viscut a casa de tres famílies que molt amablement han accedit a acollir-la a casa seva. Arribat el final de curs l’Emily ha decidit tornar a Anglaterra. Abans de marxar però ha fet una carta adreçada a l’Escola, als pares i mares i a tots els nens i nenes mostrant el seu agraïment per l’acollida que des de l’Escola li hem fet. Podreu llegir-la juntament amb les imatges. Moltes gràcies Emily.

Explorar 83

Jornada esportiva de Primària

El passat dijous dia 18 de juny, es va fer l’esperada jornada esportiva de Primària. Des de bon matí tots els nens i nenes de primer fins a sisè van participar en una bona colla d’esports que ocupaven tots els espais possibles del pati de l’Escola. Aquesta jornada sempre és molt estimada per nens i nenes ja que els permet practicar l’esport on prèviament han fet equip amb els seus companys i companyes. Els esports eren : futbol, matar, estirar la corda, tennis taula, curses de sacs, tchoukball, bitlles, hoquei, bàsquet…La jornada va finalitzar amb molta alegria i amb uns deliciosos gelats per a tots els participants.

Premi Baldiri Reixac pel treball sobre Sant Salvador de les Espases

IMG_4238Avui diumenge dia 7 de juny ens han lliurat el Premi Baldiri Reixac pel nostre treball sobre Sant Salvador de les Espases. El treball realitzat com a projecte durant el curs 13-14 consistia en un pòster informatiu que es va lliurar als Amics de Sant Salvador de les Espases per tal que servís de plafó informatiu als visitants de l’ermita. L’enhorabona.

 

Ens visiten alumnes de la Facultat de Filosofia de la UdG

Dimecres dia 13 de maig han vingut alumnes de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Girona, acompanyats de la seva professora la Dra. Carla Carreras. Han assistit a diversos diàlegs filosòfica a les diverses Etapes de l’Escola El Puig. El seu treball a l’Escola l’aprofitaran a la Facultat per a fer una anàlisi i una reflexió del diàleg filosòfic a l’Escola.

A la Classe del Vampir el diàleg va girar a l’entorn de les preguntes a partir d’una idea ressaltada per en Quico que deia:

Quico.- La idea que la PIMI té clar sobre el fet que la seva germana és del tipus de persones que ni tant sols es planteja preguntes.

Sobre les persones que poden viure sense formular-se preguntes o les persones que constantment se’n fan vam anar descabdellant un munt d’idees. Vam valorar molt positivament la sessió filosòfica.