Ludifiquem el nostre lèxic de la mort

Per Tots Sants sempre fem repàs del nostre lèxic de la mort. Fem un kahoot!

 

mort

Quant a Margalida Capellà Soler

Professora de clàssiques de l'institut Premià de Mar.
Aquest article s'ha publicat dins de Del grec al català, Del llatí al català, Ètims grecs, Ètims llatins, General, Mort i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 respostes a Ludifiquem el nostre lèxic de la mort

 1. Rocío Rodríguez diu:

  Vale!
  M’agradat bastant aquest kahoot.
  A mi tot el tema de la mort no em crida massa l’atenció, però saber una mica més sempre és millor. La informació que hi ha en el kahoot està molt bé.
  Gràcies!

 2. Anna Bagaria diu:

  Bonum diem!
  Aquest kahoot ha estat molt interessant, aprens molt sobre la cultura de la mort i totes les paraules del català que provenen del llatí sobre aquest tema. Encara que he fallat unes quantes preguntes ja que el tema no l’hem treballat quasi, ha sigut molt divertit. Espero que seguim fent molts kahoots.
  Vale!

 3. Bonum diem!
  M’ha agradat molt aquest kahoot. He quedat 1era amb 17 preguntes correctes i 4 incorrectes (19,307 punts). Les preguntes més dificils per mi han sigut les que havies de dir quines sigles eren les correctes i quan preguntaba sinonims d’una paraula.
  Salve 😀

 4. ainablanch diu:

  Bonum diem!
  M’ha agradat bastant aquest kahoot ja que és un tema que domino i he pogut acertar la majoria de les preguntes , tot i que no m’apassiona el tema de la mort. Malgrat que quan he viatjat he visitat algun que altre cementiri em transmeten “mal rollo” i no m’acaben d’agradar.

 5. Rocío Rodríguez diu:

  Salve!
  La veritat és que aquest kahoot ha estat molt bé.
  M’agradat encara que no em cridi l’atenció tot el tema dels morts.
  Sempre esta bé saber més!
  Gràcies!

 6. Chaymae Harrak diu:

  Vale!
  El Kahoot ha estat bastant bé, ja que m’han quedat clar els conceptes de lèxic de la mort encara que hagi fet alguns errors, he après una mica.

 7. Maria Martin diu:

  Ha estat bé, he après paraules i coses sobre el lèxic de la mort.

 8. Lola Fígols diu:

  Bonum diem!
  Aquest Kahoot ha estat bastant interessant, hem aprés que gran part del lèxic de la mort ve del llatí i això m’ha sorprès. No és un tema que m’interessi gaire, però és una cosa present a la nostra vida que també hem d’estudiar.

 9. Sara Marin diu:

  Aquest Kahoot ha sigut interessant, ja que jo no coneixia gaire lèxic de la mort en català, i això ha fet que millori una mica el meu vocabulari referent a aquest tema. Al principi he fet molts errors, però poc a poc m’he anat fixant en la paraula en llatí i he anat relacionant els significats a partir de les paraules, per tant, sense la paraula en llatí, no hauria entès molts dels mots.
  Crec que actualment la mort si que es un tema tabú però realment no hauria de ser-ho perquè es una part de la nostra vida ja que tots naixem sabent que morirem.

 10. Ariadna Ortiz diu:

  El Kahoot m’ ha semblat un mica dificil perquè moltes de les preguntes no les sabia contestar però per lògica les podies acertar.
  He aperes algunes coses que jo desconeixia però la veritat es que el tema que em tractat, la mort, no m’interssa gaire perquè es un tema que el tinc molt de respecte.

 11. Aida Martins diu:

  Salve.
  Aquest Kahoot ha estat bé, molts d’aquests mots els coneixia però no el seu significat i m’ha agradat aprendre’l.
  El tema la mort, m’és indiferent, no és un tabú per a mi.
  Vale!

 12. Valentina Restrepo diu:

  Salve!
  M’ha semblat molt bé fer aquest Kahoot, hem après molts mots que abans no sàbiem, ni el seu significat.

 13. aquest kahoots, ha estat bé, hem apres moltes coses del lexic del llatí, tot i que el tema de la mort, no es algu que es digui molt interessant, perqué es algo que passara, i crec que no hi ha que pensar en aixó, sino pensar en el present i el que ens espera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *