Periscope

Periscope

T’imagines veure, ja no només llegir, allà on estiguis i en temps real un concert a San Francisco, el que passa en una manifestació a França o els informes i les notícies d’últim moment més importants del món financer i de negocis a Nova York, a través del mòbil? Periscope permet a qualsevol usuari emetre i veure, en viu o livestreaming les imatges captades amb el seu smartphone per altres, i també promocionar l’emissió a la xarxa social Twitter, per atreure més espectadors.

Però, sabíeu que el mot Periscope, està compost per dues paraules gregues? περί- vol dir “al voltant”, i -scopi a partir del verb σκοπέω “veure” és un sufix que s’utilitza per fer termes que denoten un instrument utilitzat per a la visualització.

-Has provat mai aquesta aplicació?

-La veus útil?

-Sabríes trobar altres paraules compostes per peri- o -scopi?

Abril Gabutti, 1r Batx. Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Del grec al català, Ètims grecs, General, Tecnologia i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *