Referents clàssics en oci i jocs

Potser heu estat en algun lloc o heu jugat a algun joc d’aquests i mai no us havíeu parat a pensar en què el seu nom tenia un referent clàssic, oi? Per això nosaltres us hem fet la recerca de molts espais, siguin discoteques, hotels o bé videojocs que el seu nom tingui arrel grecollatina oi bé tingui a veure amb la mitologia grega o romana i amb la cultura clàssica per tal que veieu que el món antic està present en el nostre món actual més del que nosaltres ens pensem. Per cert, d’haver de posar un nom a un establiment, quin nom amb referent clàssic li posaríeu?

Sabeu algun altre espai, joc o altres coses que tinguin a veure amb això? Ens ajudeu a ampliar el nostre Drive?

Rebeca Barroso García i Ana Mª Falcón Durán.
2n de Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Ètims grecs, Ètims llatins, Expressions, General, Llatinismes, Mitologia i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Referents clàssics en oci i jocs

  1. Rebeca, Ana, us recomano d’escoltar aquestes converses de l’Elisa i en Xavi amb persones que són autèntics referents del món clàssic i esbrinar quin nom han posat als seus hipotètics establiments.

  2. Retroenllaç: Referents clàssics en oci i jocs | L'uni...

  3. Iria Rael diu:

    Xaipe
    Bon apunt.
    Veig que hi ha moltíssims llocs i referents clàssics relacionats amb l’oci, mai hagués pensat que maremagnum provenia del llatí, bon apunt noies, penso que deu haver sigut dificil buscar-ne i trobar-ne tants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *