Tecnologia cinematogràfica

Per explicar l’etimologia dels mots relacionats amb el cinema, és a dir, l’origen de les paraules del món cinematogràfic, hem creat la Paula Contreras, la Judith Caballero i la Sara Martín en el nostre projecte de recerca de 4t Els orígens clàssics del cinema un thinklink. Aquí el podeu veure:

Aquest article s'ha publicat dins de General, Tecnologia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 respostes a Tecnologia cinematogràfica

 1. zarcos.ariadna diu:

  No en coneixia quasi ninguna paraula, per no dir cap. Molt bon apunt, sobretot per a qui li agrada el cinema i vol conèixer més d’aquest món!

 2. Belén Cansino Hernández diu:

  Només coneixia les paraules Zoòtrop, Cinematògraf i Praxinoscòpi. Molt bon apunt, està molt bé per aprendre més sobre el cinema.

 3. alvarez.raul diu:

  Χαιρετε,
  Masses paraules desconegudes per mi, l’única que sabia era el quinetoscopi i el cinematògraf, però sempre va bé per a expandir el nostre vocabulari. Bon treball!

 4. Iria Rael diu:

  Χαιρε!
  No coneixia casi ninguna paraula, ja que encara que m’agradaria no estic gaire informada amb la tecnologia cinematografica! Coneixia cinema, quinestocopi i el cinematograf. Bon apunt!

 5. Ari Vila diu:

  La majoria d’aquestes coses mai n’havia sentit parlar, és molt interessant el món del cine i tots els aparells que s’han utilitzat i innovat fins aconseguir a projectar una pel·lícula. M’ha agradat molt-

 6. Carlos Thiriet diu:

  Χαιρετε,
  Un thinglink molt ben treballat, la veritat és que no coneixia cap d’aquestes paraules, però està clar que pel que li interessi el món del cinema i la seva història i desenvolupament això li pot ser útil.

 7. Marc Arquillo Quintana diu:

  Realment és interessant el món de l’etimologia. No coneixia les paraules Praxinoscopi i Fenaquinoscopi. Aquest thinglink pot ser molt útil per a qualsevol persona interessada en el cinema. Bon treball!

 8. omaima diu:

  Xaipe ,

  A mi personalment m’agrada molt el tema del cinema , pero no sabia cap paraula que tingui a veure amb el cinema. Molt bon apunt.

 9. Ariadna Ruiz diu:

  χαιρετε!

  M’ha agradat molt el thinklink, però a part de possar el nom dels objectes, estaria millor si hi hagués alguna explicació de l’objecte.

  De petita vaig anar a un museu de tecnologia cinematogràfica, gairebé ja ni m’enrrecordo, l’únic que recordo es que m’ho vaig passar força bé.

 10. Ari, han posat en el seu bloc-projecte de recerca de 4t ESO tota l’explicació que demanes. La trobaràs a http://blocs.xtec.cat/origensdelcinema/cos-del-treball/tecnologia-cinematografica/

 11. Abigail.dina diu:

  Molt bon apunt!No coneixia res d’aquestes coses la veritat ,però gràcies aquest apunt ja se el que són.
  La veriatat és que hem sembla molt interessant aquest tem i m’gradat molt.He de dir que m’agrada molt el cinema,però la veritat és que no se cap paraula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *