Els signes del zodíac

El zodíac és la regió de l’esfera celeste per on passa l’eclíptica, i on hi podem trobar els planetes. El seu nom fa referència al fet que les constel·lacions que hi veien els grecs es corresponien, en general, a animals reals o mitològics (ζῶον ⇒ zodíac).

Les 12 constel·lacions del zodíac, són una part de les 88 constel·lacions modernes.


Maria Cancio (4t ESO Llatí opt.3)


David Alfaro 1r Batx. D

Iria Rael & Omaima El Azouan 1r Batx.D

Aquest article s'ha publicat dins de Del llatí al català, Ètims llatins, General, Mitologia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

19 respostes a Els signes del zodíac

 1. Clàudia Cazaux Cuberas diu:

  La veritat és que els signes del zodíac i els seus significats sempre m’han semblat molt interessants perquè realment hi ha alguns que coincideixen amb la manera de ser de la persona, jo sóc balança i en moltes coses coincideix-ho amb el que diu el meu signe del zodíac!

 2. camil.arigon diu:

  No sóc gaire partidària de fiar-me dels signes de zodíac, això sí, a vegades llegeixo el meu, només per curiositat, i molts cops tenen relació amb mi, però també hi ha vegades que no. Per exemple, jo sóc gèminis i segons posa a l’apunt els gèminis són mentiders i jo no m’ho considero, d’altra banda posa que comencem activitats amb entusiasme però molts cops ens falta constància i això sí que em defineix.

 3. alarioxtecblocs diu:

  Hola,
  Tot i el meu escepticisme, estic impactat, ja que m’agrada l’aigua i la descripció d’un cancer coincideix gairebé totalment amb la meva personalitat. Tot i això, els que fan l’horòscop juguen amb l’ambigüitat…
  Has treballat molt, bona feina.

 4. Marina Cañas diu:

  Xaipete!
  Jo mai m’he cregut això dels signes del zodiac, però algunes coses poden coincidir amb la personalitat de algunes persones però en el meu cas que sóc taure no coincideix res del que diu amb la meva personalitat.
  el thinglink és molt interessant i molt complet!

 5. Abigail.dina diu:

  No segueixo això dels signes del Zodiac,la veritat és que no m’ho crec gaire, mai m’ho he mirat ni res,fa poc que he descobert el que era de veritat,peró aquet thinglink i aquesta presentació m’ho ha aclarat més.

 6. falcon.ana diu:

  Xaipete!

  Primer de tot molt bon treball.
  Jo no sóc molt partidària en creure en els signes del zodíac, tot i que estic d’acord en alguns aspectes, com per exemple, jo sóc Taure i diuen que els que tenen aquest signe són tossuts, i jo ho sóc bastant.

 7. Marta Gallardo diu:

  Salve!
  El tema dels signes del zodíac sempre m’ha interessat molt, tot i que les endevinacions no me les crec. Però, com diuen les demés, a vegades encerta alguna i és curiós!

 8. Clara Serrano diu:

  Enhorabona per l’apunt! El tema dels signes del zodíac és un tema que sempre m’ha interessat molt igual que a la Marta. I estic d’acord amb ella, de què tot i que és una mica fals, sempre encerten alguna cosa.

 9. Alexia Álvarez Pàmies diu:

  Salve!!
  Personalment mai m’he cregut els signes del zodiac, pero no obstant trobo que es un tema molt interessant i curiós. Aquest thinglink m’ha aclarat molt més els tema en general, les explicacions estan molt ben fetes, i està molt ben presentat.
  Vale!

 10. Rubén Navarro diu:

  Salve!!

  El tema del zodíac i tot això, es un tema que m’ agrada bastant i em sembla molt interesant. Té raó la noia en que hi han coses que són falses pero unes altres encerten.

 11. zarcos.ariadna diu:

  Força interessant! Jo sóc virgo i té raó això en algunes coses. Sempre he cregut en els signes del zodiac, va haver una època que mirava cada dia la previsió que et dona però segurament sigui simple sort…

 12. Mariona Sabanés diu:

  Molt ben fet el Thinglink i el Drive. Jo sóc Pisces i té raó quan diu que em preocupen més els problemes dels altres que els meus!! Ha encertat completament!

 13. Iria Rael diu:

  Xaipe!
  El zodíac és la regió de l’esfera celeste per on passa l’eclíptica, i on hi podem trobar els planetes. El seu nom fa referència al fet que les constel·lacions que hi veien els grecs es corresponien, en general, a animals reals o mitològics (zoos ⇒ zodíac).
  Les 12 constel·lacions del zodíac, són una part de les 88 constel·lacions modernes.
  Jo sóc càncer!

 14. Sanae Anzaoui diu:

  Salve!

  El tema del zodíac i tot això, es un tema que m’ agrada bastant i em sembla molt interesant. Té raó la noia en que hi han coses que són falses pero unes altres encerten.
  Ave!

 15. Anna Bagaria diu:

  Bonum diem!
  El zodíac és un tema que em sembla molt interessant i m’agrada molt. El meu signe és virgo i de tot el que ha dit sobre la meva personalitat la majoria ho ha encertat.
  In proximum!

 16. Ouassime Essabahi Anzaoui diu:

  SALVE!

  El tema de zodíac em sembla molt interesant, el meu signe es leo i quan l’he llegit tampoc m’ha sorprés tant.
  AVE!

 17. Alba Zarcos diu:

  Bonum Diem!
  El zodíac és un tema que em sembla molt interessant i m’agrada molt. El meu signe és Leo i tinc semblants amb el que posa, però jo no acabo de creure tot això, és bastant relatiu, perquè tothom pot tenir aquestes qualitats.
  Ave!

 18. Carlos Garcia diu:

  Salve!
  Em sembla molt interessant aquest tema de les constel·lacions. El meu signe és Piscis, i tot el que diu sobre la meva personalitat és veritat!
  Meum signum Pisces est est quia antiqui pisces describebant

 19. Isra diu:

  Bonum Diem.
  Es bastant interesant tot aixo de les constelacion, pero no soc una de creure en al horoscop y aquestes coses, encara que tinc moltes caracteristiques de un virgo.
  Meum signum est Virgo quia antiqui virginem describebant.
  Vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *