La plataforma Wilkins es trenca… dos cops

La foto mostra dues notícies amb un any de diferència: correspon a la plataforma Wilkins de l’Antàrtida i es va anunciar totes dues vegades que s’havia trencat. El curiós del cas és que la foto és exactament la mateixa.

A les dues notícies es va dir que el motiu era l’escalfament global provocat les emissions de CO2, però van repetir la foto. Podria ser que realment el 2009 es tornés a trencar i aprofitessin la foto al no tenir-ne més, el que resulta xocant, ja que si realment s’ha tornat a trencar, se suposa que han de tenir imatges més recents, sobretot amb els mitjans audiovisuals actuals.

L’altra causa podria ser que el 2009 no es trenqués la plataforma i volguessin fer publicitat sobre l’escalfament global amb una vella noticia.

extret de mitos y fraudes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *