Qui som?

Sóm els professors de tecnologia l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre. La idea d’aquest bloc és treballar amb els alumnes del nostre institut els temes del temari i d’actualitat de caràcter científic i tecnològic. Volem despertar l’interès per la ciència dels alumnes, a la vegada que mantenir-los informats dels darrers descobriments tecnològics i comentar les noticies dels mitjans de comunicació, com el canvi climàtic, noves fonts d’energia, i d’altres.

Esperem que aquesta pàgina us pugui resultar d’interès per a qualsevol que la visiti, i pugui utilitzar aquest material per usos tant didàctics com pedagògics.

One thought on “Qui som?

  1. Eduard carmona coronado

    Weno profe ja ke stik aki mai dit, li anire a fe algun komentari al profe ja ke sempre ets tu el ke esrius , weno sol dir ke la pagina esta molt be perke aixi mantero una mka de la aktualitat i en general una mika de tot. Els textos ke scrius estan força be fins i tot diu ke a mamare tambe li agrada la pagina web de tecno. Weno te deixo . espero ke akesta pagina web duri força anys. weno dw i fins dimarts ke vaigui ve la castanyada.adewwwwww profeeeee.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *