Robòtica i Scratch

Paral·lelament a la proposta del Departament, durant la sessió 4 d’aquest curs 2015-16 donarem una ullada general a la programació amb Scratch de la mà d’en Raúl García Antolín, coordinador d’informàtica de l’ESC Teresa Claramunt.

Scratch és un llenguatge de programació visual i molt divertit, creat per la gent del MIT i enfocat als més petits, de 7 anys a 99 anys. Amb ell es poden fer jocs, animacions, música, art, el limit està en la nostra imaginació. Mireu aquest vídeo amb un bon recull de les seves possibilitats.

Sessió TAC Robòtica i Scratch

Si, a més, voleu veure altres experiències relacionades amb la robòtica no us podeu perdre el bloc del Pedro Fàbrega de l’ESC Agnès Armengol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *