16-17 sessió 5

Sessió 5

Aprofundiment de la competència digital de l’alumnat

Materials adaptats de la proposta de l’Àrea TAC del Departament pel seminari TAC del Vallès Occidental VII.

Objectius de la sessió

    • Recordar els documents de competències bàsiques de l’àmbit digital, i més concretament, les competències, continguts clau i estratègies metodològiques.
    • Conèixer una proposta de seqüenciació de continguts de les competències digitals al llarg de l’Educació Primària i Secundària.
    • Analitzar diverses activitats des del punt de vista de les competències i continguts digitals, tot fixant indicadors d’avaluació de les competències

Document Competències Bàsiques de l’àmbit digital Primària

Document Competències Bàsiques de l’àmbit digital Secundària

Enllaços d’interès:

  • Estos son los robots para educación que nos encantan(Article a Educación 3.0 amb l’anàlisi de 16 robots per educació)
  • EduHack (2a edició) iniciativa del programa mSchools per connectar, inspirar i oferir les eines als docents d’avui per a dissenyar nous models d’ensenyament i aprenentatge incorporant la tecnologia digital. L’objectiu és plantejar reptes i desenvolupar solucions de forma creativa i co·laborativa. Preinscripció del 8 de maig al 4 de juny
  • ScolarTIC (Fundación Telefònica) Espai social d’aprenentatge, innovació i qualitat educativa on s’ofereixen curosos online gratuïtament, recursos per a l’aula així como xerrades, ponències i tallers. Dirigit a docents i futurs docents.