BINOMI FANTÀSTIC SOLIDARI (RULETES I MATERIAL DIGITAL INTERACTIU)

Us presentem una activitat digital interactiva per treballar l’expressió oral i escrita, la comprensió lectora, la creativitat i la imaginació amb els alumnes a diferents nivells. 

Parteix de dues RULETES que permetran seleccionar dues paraules a partir de les quals es demana als alumnes que les escriguin, elaborin una frase, en facin el dibuix i es gravin la seva pròpia veu.

En un nivell més avançat es pot demanar als alumnes que, amb el binomi (les dues paraules que surten seleccionades a les ruletes) elaborin una història, l’escriguin i també la gravin.

Arrel del que hem viscut i estem vivint aquests dies i la inversió de temps dedicada a l’elaboració d’aquest material hem trobat convenient afegir un component de solidaritat a la nostra tasca i compartir aquest material des deTEACHERS PAY TEACHERS” (CLICANT AQUÍaportant 2€ per cada descàrrega el 100% del que es guanyi aniria destinat a la MARATÓ DE TV3 dedicada a la investigació del Covid19.

Els 2€ inclouen el següent material:

  • Les dues ruletes interactives
  • Material digital (nivell inicial)
  • Material digital (nivell avançat)
  • Rúbrica d’autoavaluació

Ho teniu disponible en català i en castellà. Compartim gratis la versió en .pdf per treballar en els racons de llengua o estacions.

2 RULETES INTERACTIVES

MATERIAL DIGITAL DESPRÉS DE FER RODAR LES RULETES I HAVER ESCOLLIT EL “BINOMI”

NIVELL INICIAL:

NIVELL AVANÇAT

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Materials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a BINOMI FANTÀSTIC SOLIDARI (RULETES I MATERIAL DIGITAL INTERACTIU)

  1. Desde Centro Lingua queremos agradecerle el aporte. Nos será de gran ayuda para tratar a nuestros pacientes. Les invitamos a que visiten nuestro blog, por si encuentran algún artículo de su interés. Un saludo

  2. nice to know all of you, I’m proud to know the blog and read information from here.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *