BINOMI FANTÀSTIC SOLIDARI (RULETES I MATERIAL DIGITAL INTERACTIU)

Us presentem una activitat digital interactiva per treballar l’expressió oral i escrita, la comprensió lectora, la creativitat i la imaginació amb els alumnes a diferents nivells. 

Parteix de dues RULETES que permetran seleccionar dues paraules a partir de les quals es demana als alumnes que les escriguin, elaborin una frase, en facin el dibuix i es gravin la seva pròpia veu.

En un nivell més avançat es pot demanar als alumnes que, amb el binomi (les dues paraules que surten seleccionades a les ruletes) elaborin una història, l’escriguin i també la gravin.

Arrel del que hem viscut i estem vivint aquests dies i la inversió de temps dedicada a l’elaboració d’aquest material hem trobat convenient afegir un component de solidaritat a la nostra tasca i compartir aquest material des deTEACHERS PAY TEACHERS” (CLICANT AQUÍaportant 2€ per cada descàrrega el 100% del que es guanyi aniria destinat a la MARATÓ DE TV3 dedicada a la investigació del Covid19.

Els 2€ inclouen el següent material:

  • Les dues ruletes interactives
  • Material digital (nivell inicial)
  • Material digital (nivell avançat)
  • Rúbrica d’autoavaluació

Ho teniu disponible en català i en castellà. Compartim gratis la versió en .pdf per treballar en els racons de llengua o estacions.

2 RULETES INTERACTIVES

MATERIAL DIGITAL DESPRÉS DE FER RODAR LES RULETES I HAVER ESCOLLIT EL “BINOMI”

NIVELL INICIAL:

NIVELL AVANÇAT

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Materials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *