FES LA TEVA VELLA QUARESMA

La Cristina Sotoca ha creat un material molt divertit i motivador per treballar el dibuix, l’expressió oral, la lectura i l’escriptura a partir d’unes imatges de la Vella Quaresma.

L’ha preparat amb tres tipus de lletra: Majúscula, lligada i impremta i ha confeccionat diferents activitats per adaptar-les a les diferents necessitats, edats i ritmes d’aprenentatge de manera que es pugui atendre la diversitat. El quadre de doble entrada amb el número dels daus i els diferents elements també el teniu amb dues versions: dibuix i paraula o bé només dibuix.

Es tracta de triar el dau i, l’atzar serà el que decidirà com serà aquesta Vella Quaresma tant divertida: Què portarà al cap? I a la cara? Com seran les seves cames? Quin tipus de calçat portarà? 

Finalment, els alumnes tenen una guia sobre com descriure a seva Vella Quaresma i una rúbrica d’avaluació.

Us animeu aprovar-ho amb els vostres alumnes?

Aquí teniu els enllaços:

TOT EL MATERIAL AMB LLETRA MAJÚSCULA

EL RECURS AMB LLETRA LLIGADA

MATERIAL AMB LLETRA D’IMPREMTA

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Materials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a FES LA TEVA VELLA QUARESMA

  1. Molt interesnte. És un material molt divertit i molt innovador. Gràcies per compartir.

  2. Cesc diu:

    Sou dues joies, de debò. Materials magnífics. Quan els utilitzo els poso en una carpeta amb el vostre nom i el del blog, a veure si altres mestres s’hi enganxen.

    Milions de gràcies

  3. Em sembla genial per millorar el vocabulari

  4. Met Palet diu:

    Gracies. Mol fort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *