APRENEM L’ABECEDARI CREANT UN VIDEOCLIP

Els alumnes de Cicle Mitjà de l’Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès han estat treballant l’abecedari i l’ordenació de paraules seguint l’ordre alfabètic. Dels mateixos alumnes va sorgir la idea de crear un VIDEOCLIP amb la CANÇÓ DE L’ABECEDARI de Dàmaris Gelabert.

Després de demanar permís per escrit a la Dàmaris i utilitzant com a font d’inspiració un recurs educatiu publicat per “L’obra social La Caixa” van planificar totes les seqüències i van incorporar-hi l’àrea d’educació física i artística formant lletres humanes.

Des de l’escola els vam donar-los suport orientant-los en el seu projecte, acompanyant-los i ajudant-los en l’edicició final. És increïble la capacitat creativa que poden arribar a desenvolupar els alumnes només amb el nostre suport i acompanyament  i amb una gran dosi de motivació per aconseguir un objectiu comú!

Podeu veure tot el procés que van seguir, les fotografies i el videoclip visitant el bloc de l’Escola Lluçanès.

El resultat final…aquí el teniu (esperem que us agradi):

GRACIES DAMARIS

Missatge d’agraïment a Dàmaris Gelabert

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Abecedari, conceptes, Creativitat, Llengua, Motricitat, Orientació Espaial, Vocabulari i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a APRENEM L’ABECEDARI CREANT UN VIDEOCLIP

  1. Una passada aquest vídeo clip. ¡Enhorabona! ¡Sou uns artistes! M’han entrat ganes de fer-ne un amb els meus alumnes 😉

  2. Doncs si t’animes i el vols compartir, endavant! Val molt la pena!
    Gràcies pel teu comentari!

  3. Vanesa diu:

    Volia que els meus alumnes feren les lletres amb el cos i buscant idees m’he trobat el vostre videoclip i la veritat, m’ha encantat, enhorabona!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *