ADAPTACIÓ DE MATERIAL DE CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA AMB SUPORT DIGITAL (TIC o PDI)

Ens fa especial il·lusió presentar-vos l’adaptació del material que ha elaborat PEDRO ANTONIO FABREGA de l’escola Agnès Armengol de Sabadell a partir del programa “Scratch

En Pedro va decidir adaptar el material sobre consciència fonològica i rimes elaborat per Cristina Sotoca i compartit des d’aquest mateix bloc per tal de poder-lo fer servir amb l’ordinador de manera individual o bé amb la PDI.

material cristina

Les activitats, elaborades amb suport informàtic, funcionen de la següent manera: clicant sobre la bandera verda l’activitat es posa en funcionament i clicant sobre el rectangle blau de la part superior esquerra l’activitat es veu en pantalla gran.

rimes pedroClicant sobre el següent enllaç o sobre les imatges trobareu tots les propostes agrupades i podreu accedir a les diferents activitats:

http://scratch.mit.edu/studios/514681/

El suport amb colors ajudarà als alumnes amb més dificultats.

Al seu bloc hi podreu trobar aquests i altres materials i activitats elaborats a la seva escola al “Taller de creació de materials 2014”. Podeu accedir-hi clicant al següent enllaç:
http://blocs.xtec.cat/pfabreg3/xvi-taller-de-creacio-de-material-dnee-juny-2014/

Val molt la pena donar-hi un cop d’ull, de ben segur que trobareu material interessant per aplicar a les vostres aules i, el fet de ser digital, conté una motivació afegida per l’alumnat.

Moltes gràcies Pedro per la gran feina realitzada, per nombrar sempre la font dels teus materials i per elaborar exercicis tan motivadors pels nostres alumnes. Però…el que es més important, és que els comparteixis amb tots nosaltres. Felicitats!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Dibuixos, Imatges, Jocs, Lectura, Llengua, Materials, pdi, TIC i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a ADAPTACIÓ DE MATERIAL DE CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA AMB SUPORT DIGITAL (TIC o PDI)

 1. Pedro diu:

  Moltes gràcies per poder participar en el vostre bloc.
  Amb aquesta petita adaptació digital, simplement pretenia complementar el magnífic material de la Cristina Sotoca i poder així fer servir una eina motivadora com ( ordinador, PDI, Tablet) per tal d’ajudar en l’aprenentatge de l’alumne.
  Moltes gràcies pel vostre espai i la vostra difusió.

 2. Moltes gràcies pel vostre espai i la vostra difusió.

 3. Montset Pujol diu:

  Benvolgudes,
  després d’agrair-vos la vostra generositat, sumant anys d’aportacions que ens faciliten a totes la feina, us escric per demanar-vos un material.
  Fa uns anys -potser ja parlem de sis- vaig imprimir i preparar un joc de taula que es deia “joc fonològic”, amb targes i un taulell. Estem revisant els materials que han anat passant de mà en mà aquests cursos i em trobo que no hi ha el taulell. No el trobo al vostre blog fent cerques de “joc fonològic”.
  Em podríeu indicar com el trobo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *