ABECEDARI AMB IMATGES I RODA DEL SO INICIAL

CRISTINA SOTOCA ha compartit amb nosaltres un abecedari molt especial amb dos tipus de lletra: lletra lligada i majúscula. És especial perquè la imatge amb el seu so inicial queda integrada en la pròpia grafia. D’aquesta manera, esdevé un recurs molt útil per treballar la correspondència so-grafia i per tenir-lo a l’abast dels alumnes, com a recurs d’aula. Podeu accedir-hi i descarregar-vos els abecedaris clicant directament sobre cadascuna de les següents imatges:

Abecedari 1

Abecedari 2

Una idea brillant Cristina, gràcies per compartir-la!

A partir dels seus abecedaris, la Cristina ha creat dues RODES DEL SO INICIAL. Com ja vam comentar en anteriors articles, els alumnes han d’associar la imatge amb la grafia del so inicial i fer-ho correspondre per mitjà d’unes agulles d’estendre. Podeu veure l’article complet clicant AQUÍ.

roda2 rodaso1

La Cristina, ha preparat dues rodes amb les seves corresponents correccions. D’aquesta manera, els alumnes amb una major competència, poden comprovar-ne el resultat i, els alumnes amb més dificultats, poden utilitzar el material correctiu com a recurs d’aprenentatge on cal associar la grafia del so inicial amb la grafia corresponent de les agulles d’estendre.

rodasol2rodasoDESCÀRREGA DE TOT EL MATERIAL DIRECTE DEL GOOGLE DRIVE CLICANT AQUÍ

Gràcies Cristina per compartir!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Abecedari, Consciència fonològica, Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *