DEFINICIONS AMB FRUITS DE TARDOR

La BELÉN GARDEÑES comparteix un material que ha elaborat ella mateixa l’objectiu del qual és relacionar tot un seguit de fruits de tardor amb la seva definició.

La Belén ha explicat que “hi ha dos nivells/activitats, la primera és per aquells nens/es que ja llegeixen i tenen cert nivell de comprensió i la segona és per treballar la mateixa activitat però incidint en el grafisme.”

L’autora comenta que el vol compartir esperant que “sigui útil per algú“. Belén, segur que serà molt útil per molts de nosaltres (li voleu deixar un comentari?). MOLTES GRÀCIES PER ANIMAR-TE A COMPARTIR!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Lectura, Llengua, Tardor, valors i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *