CONTROL DE LES EMOCIONS A TRAVÉS D’UN CONTE

Al bloc EL RACONET D’INFANTIL he descobert una brillant adaptació d’un conte molt útil per treballar l’aucontrol de les emocions i els sentiments a l’aula, amb els alumnes més petits o amb nens amb hiperactivitat: “LA TORTUGUETA“.

L’autora del bloc el presenta per mitjà de PICTOGRAMES i amb una text molt clar i imatges molt atractives per tal que, mentre la mestra explica el conte, es pugui projectar amb la pissarra digital. Segons l’autora, també es pot imprimir i guardar-lo com a biblioteca d’aula.

Us recomano visitar i descarregar aquest fantàstic material directament del bloc EL RACONET D’INFANTIL clicant sobre la següent imatge:

tortugueta

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Contes, Emocions, Materials, pdi, TDH, valors i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a CONTROL DE LES EMOCIONS A TRAVÉS D’UN CONTE

  1. Montse diu:

    Sóc la Montse, l’autora del bloc RACONET D’INFANTIL. Me’n alegro que us hagi agradat la meva adaptació i que la compartiu en el vostre bloc, del que he de dir que sóc seguidora des de fa molt de temps.
    Moltissimes gràcies noies!

  2. Gràcies a tu Montse pel teu comentari i per compartir tantes idees i recursos tan agradables i positius per treballar les emocions a les escoles.
    Una abraçada!
    Iolanda i Cristina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *