FINALISTA ALS PREMIS BLOGS CATALUNYA 2013

Premis blocs catalunya 2013

L’Associació Stic.cat va convocar els Premis Blogs Catalunya 2013 on aquest bloc participa com a bloc personal en la categoria d’educació.

Gràcies als vostres vots i la vostra fidelitat i suport, us puc dir, emocionada, que aquest humil bloc ha arribat a FINALISTA junt amb altres blocs als quals vull fer arribar les meves felicitacions i desitjar-vos també molta sort.

El dia 28 de setembre es donaran a conèixer a Granollers els blocs guanyadors però arribar fins aquí ja era una gran repte i un objectiu plenament aconseguit. Aquest dia em retrobaré amb blocaires amics amb qui he tingut la sort de compartir recursos, experiències i impressions i tindré l’oportunitat de conèixer un munt de gent implicada amb les noves tecnologies i en la difusió de la informació a través de la xarxa. Per mi, tot un plaer.

Per conèixer la resta de blocs finalistes tan sols heu de clicar la imatge que acompanya aquest article.

A continuació, però, us deixo amb la resta de blocs que comparteixen llista amb els blocs d’educació (dins del camp personal) dels quals en sortirà el guanyador d’aquesta edició (us recomano visitar-los):

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Premis, TIC, valors i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a FINALISTA ALS PREMIS BLOGS CATALUNYA 2013

  1. SONIA diu:

    Felicitats Yolanda! Ben merescuda nominació!

  2. yroset diu:

    Moltes gràcies Sònia. La nominació és compartida amb tots aquells qui, de manera desinteressada, aporteu el vostre granet de sorra a enriquir i fer créixer aquest bloc: a través de comentaris, enviant correus, compartint recursos i materials, aconsellant lectures, donant a conèixer la vostra opinió, explicant com ha funcionat l’activitat amb els vostres alumnes… en fi, tots junts hem construit i construirem aquest espai!!! Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *