L’AVALUACIÓ INICIAL: EINA DE DETECCIÓ DE POSSIBLES NECESSITATS

PEDRO ANTONIO FABREGA PÉREZ company de professió, gran col·laborador d’aquest i altres espais i entusiasta de les noves tecnologies i els recursos de la xarxa per compartir i construir junts m’ha fet arribar diversos enllaços a unes PROVES D’AVALUACIÓ INICIAL que de ben segur ens seran molt útils a les nostres aules i ens ajudaran moltíssim en la nostra pràctica docent.

A través del seu correu, en Pedro comenta que durant aquest estiu ha estat col·laborant amb L’ANNA MARIA ARCHÉ AUBERT, mestra d’educaicó especial de l’escola pública  Joan Abelló de Mollet del Vallès en l’adaptació i modificació d’unes proves extretes del fantàstic bloc http://www.aulapt.org/. Tots dos han fet un gran treball unificant proves, modificant-ne la lletra, alguns dibuixos, l’idioma… i, a més, la volen compartir amb tots nosaltres!

Finalment, han elaborat proves de llengua de 1r a 4t i proves inicials de matemàtiques de 1r a 5è així com tambéuna graella d’observació de P3. Senzillament…EXCEL·LENT TREBALL que m’agradaria moltíssim reconèixer complementant aquestes proves amb altres proves d’avaluació inicial que estiguem o estigueu elaborant i passant a les escoles. US ANIMEU A SEGUIR EL MATEIX CAMÍ I COMPARTIR LES VOSTRES? ESPEREM ELS VOSTRES CORREUS I ELS VOSTRES COMENTARIS. Moltes gràcies!

(sols cal clicar sobre una de les imatges i hi tindreu l’accés directe), així de fàcil!

EXEMPLES D’ALGUNES PROVES (extretes de l’espai Google Drive de l’autor):

LLENGUA 3r de PRIMÀRIA

MATEMÀTIQUES 5è de PRIMÀRIA

PAUTA D’OBSERVACIÓ A P3

Procedència de la imatge que acompanya aquest article.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Acollida, Avaluació, conceptes, Llengua, Matemàtiques. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a L’AVALUACIÓ INICIAL: EINA DE DETECCIÓ DE POSSIBLES NECESSITATS

 1. yroset diu:

  Hola Pedro! Quina alegria tornar a saber de tu!
  En els moments que estem passant a les escoles sort n’hi ha de trobar professionals com vosaltres que ens faciliteu la feina i que, a més, també la compartiu i la doneu a conèixer!
  Quina gran feina que heu fet amb l’Anna, us felicito, de veritat! És un excel·lent treball! I, a més, el fet de deixar-me’l compartir des del meu bloc em sembla una passada! moltes, moltíssimes gràcies, per mi, és tot un honor!
  Sincerament, heu fet una gran feina!!!
  Una abraçada molt forta i fins ben aviat company!!!
  Yolanda Roset Aligué
  Escola Lluçanès. Prats de Luçanès.

 2. Gràcies per millorar l’escola pública dia a dia i ajudar als mestres amb la vostra tasca.

  Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *