AL TOP 10 DE LA LLISTA ESPECIALTIC

JOEL ARTIGAS és el propulsor d’una fantàstica experiència relacionada amb el món dels blogs i les noves tecnologies: la creació d’un espai a la xarxa anomenat EDUCACIÓ I LES TIC 2.0 creat amb la finalitat d’englobar i classificar blocs educatius.

Segons el mateix Joel, “es tracta de donar a conèixer espais que ens poden ser útils a l’hora de realitzar la nostra tasca educativa o bé d’ampliar i refermar els nostres coneixements educatius“. Des d’Educació i les TIC 2.0 es presenten classificats per categories els TOP10 dels millors blocs educatius i els seus continguts es renoven cada tres mesos.

I… sorpresa! Aquest bloc apareix a la llista dels TOP10 a la categoria ESPECIALTIC juntament amb altres blocs “amics” que són un punt de referència molt important en el camp de l’Educació Especial i l’atenció a la diversitat. No us perdeu la visita al seu espai doncs és una mina de recursos de qualitat impressionant que ens poden ser molt útils en el nostre dia a dia a les aules, amb els nostres alumnes. Tot un honor aparèixer en aquesta llista sobretot pels criteris que s’han seguit a l’hora d’escollir els TOP10 de cada categoria:

 • Actualització de les publicacions.
 • Periodicitat amb la què es publica.
 • Bon accés i utilització dels continguts proposats.
 • Qualitat de la informació publicada.
 • Autoria consolidada a la xarxa.
 • Utilització d’elements web 2.0.

Aquest gran reconeixement arriba de la mà d’un altre premi otorgat que arriba des del fantàstic bloc LA MIRADA ESPECIAL amb qui justament tinc el gran honor de compartir la llista. Mireu quin premi més xulo!

Les normes del premi diuen que cal donar-lo a 6 blogs més i no se m’acut res més just que donar-lo a la resta de blocs que, en aquesta ocasió, també  formen part del TOP10 ESPECIAL TIC (Sé que són 8 blocs però… s’ho mereixen!). Aquí els teniu:

http://pedagogoterapeuta.blogspot.com.es/ ES RACÓ DES PT

http://blogdelosmaestrosdeaudicionylenguaje.blogspot.com.es/ EL BLOG DE LOS MAESTROS DE AUDICIÓN Y LENGUAJE.

http://lacasetaeliastormo.blogspot.com.es/ LA CASETA, UN LLOC ESPECIAL.

http://enlaescuelacabentodos.blogspot.com.es/ EN LA ESCUELA CABEN TODOS

http://rafalvell-equipdesuport.blogspot.com.es/ RACÓ DE LES PARAULES

http://cosquillitasenlapanza2011.blogspot.com.es/ COSQUILLITAS EN LA PANZA

http://elsonidodelahierbaelcrecer.blogspot.com.es/ EL SONIDO DE LA HIERBA AL CRECER

http://laprincesadelasalasrosas.blogspot.com.es/ LA PRINCESA DE LAS ALAS ROSAS

Per mi, tots vosaltres també sóu el TOP10 de l’esforç, la constància, la sensiblitat i les ganes de lluitar pels alumnes amb més dificultats.

Ens podran retallar tot allò que vulguin i desitgin però… MAI ENS PODRAN RETALLAR LES GANES I LA IL·LUSIÓ. SEGUIM COMPARTINT!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials, Reconeixements i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a AL TOP 10 DE LA LLISTA ESPECIALTIC

 1. Muy buenas Yolanda, una vez más te felicito por la labor educativa y formativa que realizas a través de tu fantástico blog.

  Quisiera agradecerte las palabras de apoyo, reconocimiento y agradecimiento que me has brindado en el blog. Para mí es un gran honor poder contar con tu experiencia, porque aprendo todos los días de magníficos blogs como el tuyo. También estar en el top 10 de Educación y las TIC 2.0 con blogs de gran repercusión en la educación especial como: Es racó de PT, Maestros de Audición y Lenguaje, y especialmente el tuyo, es todo un orgullo que me llena de alegría y emoción.

  Nuevamente, te agradezco tu sincera reflexión en mi humilde blog “La Mirada Especial” y por hacerla extensiva al Equipo de Espiral.

  Pásate por mi blog para que recojas un premio: http://lamiradaespecial.blogspot.com.es/2012/05/premio-dardos.html

  Un abrazo y seguimos compartiendo; porque como tú dices: “Dar es recibir”.

 2. yroset diu:

  Hola de nuevo! La Mirada Especial es un gran blog y yo tambien estoy super orgullosa de qué esté entre 10 blogs estupendos y muy entrañables que dedican cuerpo, alma y sobretodo profesionalidad y tiempo a ayudar a los alumnos con más dificultades dentro del aula.
  Gracias tambien por el premio que ahora mismo voy a buscar en tu blog!
  Un abrazo y… seguimos compartiendo porque queda super demostrado que dar es tambien recibir y sinó… basta con leer vuestros comentarios!
  Hasta pronto!
  Yolanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *