OCA FONOLÒGICA i/ll

CRISTINA IBAÑEZ ha volgut compartir en aquest bloc un material elaborat per ella mateixa: una OCA per treballar la consciència fonològica “ll/i” i així poder treballar la dificultat que tenen alguns alumnes en la correcta discriminació d’aquestes dues grafies.

La CRISTINA és psicòloga infanto-juvenil i actualment està realitzant reeducacions psicopedagògiques amb nens de primària i secundària i també ha creat un bloc on, segons paraules de la mateixa Cristina “hi vaig penjant activitats que trobo a internet, activitast que he creat jo i altres que m’han fet arribar companyes o persones que han volgut participar”. Adreça del seu bloc: http://psicoreeduca.wordpress.com/. També hi podeu accedir clicant sobre imatge de l’esquerra que forma part de la seva capçalera.


Des d’aquí vull donar les gràcies a la Cristina per voler donar a conèixer aquest material a través d’aquest bloc i per donar-nos l’oportunitat de conèixer el seu bloc una mina de recursos molt interessant.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Jocs, Materials, Ortografia, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a OCA FONOLÒGICA i/ll

 1. Moltes gràcies a tu Yoland, i a tot aquells que participen afegint activitats i noves propostes!!

  Desitjo que us sigui de gran utilitat el nou i recent bloc de Psicoreeduca!!!

  ENHORABONA a totes aquelles persones que volen compartir el seu esforç

 2. marga diu:

  Hola Yolanda,
  Fa dies que vaig visitant el teu bloc, és fantàstic!!!
  Moltes felicitats per aquesta iniciativa tant enriquidora. Si et sembla bé, aniré donant veus, per així el puguis fer més gran. Com molt bé dius, compartir és contruir.
  Intentaré passar-te material, per anar-lo fent creixer.
  Tinc la sort de ser formadora en llengua i competències, i és una manera de fer veus, i ajudar-te a fer-lo creixer.
  Per cert, vam estudiar juntes i som del mateix poble.
  Moltes felicitats!!!
  Marga

 3. yroset diu:

  Ei, hola Marga!
  Quant de temps! No sabia que tu també visitaves el bloc i que feies de formadora en llengua i competències! Serà genial si pots donar a conèixer aquest espai i ajudar a enriquir-lo ja que com més aportacions i col·laboracions s’hi afegeixin més creixerà aquest gran projecte i més ens ajudarem els uns als altres. En conseqüència, més beneficiarem els nostres alumnes.
  Encantada de poder contactar amb tu i que la xarxa ens ajudi a estar més en contacte. Gràcies per les teves felicitacions i gràcies també per ajudar a fer créixer aquest projecte.
  Una abraçada molt i molt gran i molts records,
  Yolanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *