MEMORYS DE DIBUIXOS ANIMATS

ESTER BERTRAN, a partir de les imatges del Google, ha muntat diversos memorys per treballar amb els seus alumnes i els ha volgut compartir amb tots nosaltres. S’ha inspirat en les preferències dels propis nens i nenes i els dibuixos animats de la televisió que més èxit tenen entre els seus alumnes.

En el seu missatge, l’Ester comenta que “és important treballar i alimentar unes bones estràtegies l’aprenentatge, com poden ser la memòria i l’atenció. Segur que aquests memorys ens seran molt útils per treballar aquestes dues habilitats, la motivació dels nostres alumnes està assegurada!


Poden ser un bon recurs per preparar racons de joc o bé com a premi, després d’haver realitzat correctament una tasca que els suposi més dificultat o fins i tot per assegurar l’atenció del alumnes abans d’iniciar una determinada tasca.

De nou, moltes gràcies Ester pel teu missatge i per donar a conèixer les teves activitats.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Imatges, Jocs, Materials, memòria i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *