ELS ANIMALS DE GRANJA I SALVATGES

ALBA O. fidel col·laboradora d’aquest bloc m’ha fet arribar un material en format de presentació de diapositives per tal de poder treballar ELS ANIMALS DE GRANJA I ELS ANIMALS SALVATGES de manera interactiva ja sigui a través de l’ordinador o a través de la PDI.

L’Alba ha elaborat una fantàstica presentació amb el dibuix, la fotografia i el nom en primer lloc dels animals de granja i, seguidament, els principals animals salvatges.

Les dues últimes diapositives corresponen a dues activitats digitals on els alumnes han d’encerclar els animals segons siguin domèstics o salvatges però també permet imprimir-la i utilitzar-la com a fitxa de treball.

Gràcies Alba per aportar i voler compartir aquest motivador material en aquest bloc. De ben segur podrà ser molt útil per altres professionals i altres alumnes.

Ja sabeu que també podeu col·laborar en aquest bloc per mitjà d’un COMENTARI. En aquest cas, dirigit a l’Alba! Gràcies!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Imatges, Lectura, Materials, Medi, TIC, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *