ASSOCIACIÓ SÍNDROME D’ASPERGER D’OSONA

IMMA CASASSAS m’ha fet arribar l’enllaç al bloc de l’Associació Síndrome d’Asperger d’Osona, una associació creada per un grup de pares i mares el 7 de novembre de 2010 per tal d’intentar cobrir les necessitats a la comarca per a afectats i familiars d’aquest trastorn.

Recomano especialment el bloc d’aquesta associació per la tasca que estan portant a terme per…

difondre aquest síndrome, promoure la inclusió escolar i social dels seus fills, aconseguir-ne una detecció precoç, donar orientació a les famílies i programar activitats d’oci i d’intercanvi de material… (informació extreta del mateix bloc)

Què hi podem trobar al seu espai?

  • Enllaços a materials, activitats, suggeriments i vídeos sobre el síndrome d‘Asperger per tal de poder-lo aplicar directament amb els alumnes que el pateixen i/o amb el grup classe o amb la resta d’alumnes de l’escola així com també per conscienciar als mestres sobre la necessitat de dotar dels recursos necessaris pel seu correcte desenvolupament tan emocional com intel·lectual.
  • Informació sobre l’associació, el projecte “pares en xarxa” , la manera com col·laborar-hi ja sigui fent-se soci o actuar com a voluntari i diferents dades de contacte.
  • Orientacions per gestionar els conflictes de parella quan a la família hi ha un fill amb discapacitat intel·lectual (un enfoc molt diferent que pot arribar ser de gran ajuda per moltes famílies)
  • Articles de premsa relacionats amb aquesta associació.Val la pena dedicar una estona del nostre temps a visitar-lo, conèixer-lo, comentar-lo i reflexionar-hi.

Des d’aquest bloc, vull aportar el meu granet de sorra a contribuir en la seva difusió i agrair a la Imma el fet de proporcionar-nos l’enllaç, el qual podreu veure de manera permanent a la barra lateral dreta d’aquest mateix bloc (blocs preferits).

Podeu accedir al bloc de l’Associació clicant sobre la imatge que acompanya aquest article (imatge de la capçalera de l’esmentat bloc i logotip de l’Associació)

Gaudiu d’un vídeo extret de l’espai de l’Associació que m’ha cridat especialment l’atenció per la reflexió que genera entorn de la visió de la societat davant del fet de SER DIFERENT:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Autisme, Guies, Síndromes i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *