DÒMINO DE L’ABECEDARI

JÈSSICA del bloc QUÉ HACEMOS HOY EN EL COLE? del qual en sóc una gran seguidora, ens presenta aquest dòmino de l’abecedari que, personalment, he trobat molt interessant per treballar la consciència fonològica amb els nostres alumnes.
Una bona i divertida manera de relacionar les paraules amb el seu so inicial.
Us recomano visitar el bloc de la Jèssica ja que conté materials molt útils i motivadors per aplicar a les aules.
Moltes gràcies per deixa-me compartir el teu material a través d’aquest bloc.
Podeu accedir al dòmino a través del bloc de la Jèssica clicant directament AQUÍ.
O bé descarregar-vos les imatges a través del meu àlbum Picassa:

Si voleu agrair a la Jèssica el fet de crear i voler compartir aquests i altres materials ho podeu fer entrant al seu bloc i escrivint un comentari o bé comentant la vostra opinió a través d’aquest espai. Gràcies!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Imatges, Jocs, Lectura, Materials, Ortografia i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a DÒMINO DE L’ABECEDARI

  1. JESSICA diu:

    moltíssimes gràcies per recomanar el meu bloc d’aquesta manera, amb aquestes paraules…ens veiem pels blocs!

  2. yroset diu:

    Jèssica, aquestes paraules són ben sinceres i ben merescudes. Gràcies per contribuir al món dels blocs amb el teu material i els teus recursos. De ben segur que ens retrobarem moltes vegades per la xarxa; aquí hi tens també una gran seguidora. Ànims i endevant amb els blocs!!! Una abraçada. Yolanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *