Projecte 5è: la Prehistòria

A la classe de 5è hem estudiat la Prehistòria. És un tema apassionant! En primer lloc hem fet una pluja d’idees del que sabem i del que ens interessa saber i hem vist uns quants vídeos de Happy Learning molt interessants.
Després hem decidit fer grups d’experts per a cadascuna de les tres etapes de la Prehistòria i ens hem posat a treballar de valent fent recerca de informació!

Hem fet 4 grups i a cada grup hem anat dos experts de cada etapa. D’aquesta manera els 6 membres de cada equip hem pogut intercanviar la informació i hem elaborat uns murals fantàstics on expliquem tot el que hem après sobre la Prehistòria. Mireu que macos ens han quedat!
La mestra ha fet una línia del temps amb tota la informació recopilada entre tots.

ENS IMAGINEM L’APARELL CIRCULATORI A LA CLASSE DE 4tA

Com ens trobem a l’inici del nostre projecte i encara els alumnes no tenen molta idea de com és l’aparell circulatori. Realitzem una activitat on els alumnes s’han de imaginar com és el nostre aparell circulatori per dins.

Posteriorment mirem uns vídeos: un d’eduteca i l’altre de happy learning, on s’explica aquest contingut i és aleshores on els alumnes tenen l’oportunitat de rectificar el seu dibuix a partir del que han après amb la visualització d’aquests vídeos. Aquesta és una activitat que fem en parella per tal de compartir diferents formes de veure les coses.
Els vídeos que passen a la classe són:
Eduteca: https://www.youtube.com/watch?v=-8Lu1E7GNBs
Happy learning: https://www.youtube.com/watch?v=nsSg4Eq3LEo

I els resultats dels dibuixos són els següents:

TALLER DE MÚSICA P5

Els alumnes de P5 han fet un taller de música i han après moltes coses!!
El monitor de la fundació Drac màgic ens va ensenyar que per veure el cinema no només necessitem ulls, és molt important tenir ven obertes les orelles!!
La música, els sons i les veus són una part molt important que contribueix a crear les emocions que sentim quan veiem una pel·lícula.

La Vella Quaresma ens visita a l´escola

Com cada any la Vella Quaresma ens visita a l´escola. Tots els nens i nens d´educació infantil estem molt contents de veure-la, perquè això significa que queda poquet per anar-nos de vacances.

La Vella Quaresma és una senyora que no li agrada jugar ni divertir-se,només vol treballar i treballar. Sembla que sempre està enfadada, però tot i així nosaltres l´estimem.

Ens deixa treure-li una de les seves cames si hem fet cas del que ella ens ha demanar que fem durant tota la setmana: fer silenci a la classe, fer bé les files, no barallar-nos….

La voleu conèixer? Aquí la teniu

Fem un taller de Picasso

Als alumnes del Salvat ens agrada treballar com els grans pintors de la història. Cada any estudiem un d´ells per conèixer la seva obra i després pintar com ho feien ells.

Aquest any l´artista és Pablo Picasso. Per això van treballar a les classes diferents obres             d´aquest pintor  i van fer un taller  on ens van explicar moltes coses d´ell.

Ens ho van passar molt bé i tenim ganes de seguir pintant grans obres d´aquest artista.