JOCS DE SANT JORDI I MÉS

A la pàgina de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona hi podem trobar, entre altres recursos, activitats, jocs de memòria, trencaclosques, recomanacions de llibres, cançons, pàgines web, poemes, dites i refranys, postals interactives, manualitats… relacionades amb la DIADA DE SANT JORDI.

Falta molt poc per aquesta gran festa i tradició i, encara que aquest any s’escaigui dins de les vacances de Setmana Santa, podem visitar la pàgina des de casa, amb els nostres fills/es i/o treballar-lo a la tornada a l’Escola. A casa, amb el meu fill de tres anys hem jugat amb el memory, li he explicat el conte i hem fet trencaclosques (amb ajuda ja que són una mica difícils).

Per accedir-hi podeu clicar sobre la imatge corresponent a la capçalera de la web:

capcalera_santjordi2011

A més a més, viatjant per aquesta pàgina hi trobareu altres enllaços per treballar altres festes populars catalanes així com també un taller de contes i altres jocs divertits i educatius.

NOMÉS EM QUEDA DESITJAR-VOS UN… FELIÇ SANT JORDI 2011!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Festes, Jocs, Lectura, Llengua i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *