NUMERACIÓ AMB CARTES

Una gran amiga d’aquest bloc, la Yolanda Cruel Biosca m’ha fet arribar un material elaborat a partir d’una idea que va trobar al bloc “¿Qué hacemos hoy en el cole?” i, molt amablement, l’ha volgut compartir amb tots nosaltres.

Gràcies Yolanda per enviar-nos aquest material tan útil que ens serveix per treballar la NUMERACIÓ FINS EL 9 per mitjà d’un motivador joc de cartes d’un personatge molt popular i conegut pels nostres alumnes.

T’agraeixo especialment l’esforç, la dedicació i les ganes de compartir i enriquir encara més aquest espai.

Si voleu, li podeu fer arribar tots aquells comentaris que desitgeu a través d’aquest bloc.
cartes bob esponja

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Matemàtiques, Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *