ESCRIPTURA DE PARAULES D’HIVERN

He creat un nou material per treballar vocabulari i l’escriptura de paraules sobre l’hivern. Al mateix temps que amplien el lèxic treballen la consciència de paraula i la consciència fonèmica. Una bona manera de treballar l’escriptura de paraules relacionades amb un centre d’interès. Trobareu la fitxa amb l’exercici i la pàgina de les solucions on els mateixos alumnes es poden autocorregir la seva tasca.
ESCRIPTURA HIVERN

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Escriptura, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ESCRIPTURA DE PARAULES D’HIVERN

  1. Hi havia un error en l’enllaç.
    Gràcies pel comentari.
    Iolanda i Cristina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *