LOTO DE VOCABULARI

Al bloc “LA DESPENSA LOGOPÉDICA” creat per IMAGAR hi podem trobar recursos molt interessants com aquesta “Loto de vocabulari” on els alumnes poden repassar el lèxic d’aula i, creant cartronets amb paraules, treballar-ne també la lectura. Moltes gràcies Imagar pel teu fantàstic bloc.
LOTOS DE VOCABULARIO

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Lectura, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *