LA TARDOR

Navegant per la xarxa pots trobar-te amb petites joies que ens faciliten i enriqueixen la nostra tasca. Professionals que volen compartir les seves experiències i els diferents recursos i materials que ells mateixos han elaborat o que també han trobat navegant en aquest gran espai que és Internet.

En un àlbum públic de Picassa he trobat aquest material per treballar l’estació de la Tardor. Si l’autora llegeix aquest article i es vol donar a conèixer, estaré encantada de donar-li les gràcies i felicitar-la per compartir aquest treball i penjar-lo com a públic.

Per accedir directament a cadascuna de les galeries d’imatges podeu clicar sobre les següents imatges:

VOCABULARI DE LA TARDOR:

vocabulari-tardor vocabulari-tardor1

Imatges extretes del mateix Àlbum Picassa. Clicant sobre les fotografies accedireu a la resta de materials.

LLIBRET DE LA TARDOR:

llibret-tardor

Clicant sobre les imatges podreu accedir a l’Àlbum Web i descarregar-vos cada fitxa per separat escollint l’opció “Download”.

Ja podem posar nom i cognoms a l’autora d’aquest fantàstic material de LA TARDOR gràcies a un missatge que m’ha fet arribar al correu: Brichi Monferrer Fàbrega. MOLTÍSSIMES GRÀCIES BRICHI i gràcies també pel teu missatge!

A YouTube també hi podem trobar el següent vídeo sobre la tardor el qual ens mostra una combinació d’imatges i text molt interessant per treballar vocabulari:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comprensió, Imatges, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *